facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Bateau

Adres: Deltaplein 609-610, Den Haag
Telefoonnummer: +31703232373
Stad: The Hague
Route: Deltaplein 609-610



op zoek naar gerelateerd: le bateau kijkduin, le bateau rotterdam, le bateau betekenis, le bateau gent prijs, le bateau den bosch, le bateau vertalen, le bateau middelharnis, le bateau menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vishandel Mike Korf Vishandel Mike Korf 2 km Mooie en veel zelfgemaakte kwaliteits producten, vers gebakken vis, uitstekende serv...
Recensies
De ribs waren lekker, gezellig bij een openhaard aan het eten met vrienden. Redelijke prijs, maar pannekoeken eet je ergens anders.
Vriendelijke bediening, saté zoals op de foto voor 7 euro, na een strandwandeling op het buiten terras de zonsondergang..
Lekker gegeten. Je bent ah strand,relax,geduld....komt goed!
Half uur moeten wachten tot er eindelijk iemand naar je toe kwam om te vragen wat je wilt drinken. Nadat we op onze bestelling moesten wachten zelf maar de menukaarten gehaald, omdat we die niet kregen. 20 minuten gewacht en toen kregen we eindelijk onze lauwe! chocolademelk. We hadden ook nog een cola die waren ze vergeten, 10 minuten later kregen we de cola pas. Na onze bestelling voor het eten een uur moeten wachten. Toen het eten eindelijk kwam, onze eigen bestek maar gehaald, want ook die kregen we niet uit hun zelf. Vervolgens willen we gaan eten, zitten er op de 2 gerechten van de 5 een haar. En het patat was koud. Toen zijn we weg gegaan met alleen het drinken betaald te hebben. Geen herhaling vatbaar dus!
Bij binnenkomst werden we in eerste instantie erg goed geholpen, onvriendelijk was het personeel zeker niet! Na een paar keer het personeel horen zeggen dat ze het in de keuken niet meer bij konden houden, liepen mensen ook al sneller weg. Hierbij na een uur te wachten en zelfs het stokbrood nog niet hebben gehad, hebben wij ook maar betaalt voor de drankjes en zijn weg gegaan. Vind het niet netjes dat de gasten zolang moeten wachten op hun eten. Er komt ook zeker geen gevolg voor ons bij dit restaurant!
Lekker gegeten voor een kleine prijs. Vriendelijke bediening. Jammer door het huidige transformatie van het gebeid werd het ondernemers in die gebeid het slachtoffer omdat niks werd gedaan om mensen te trekken naar die boulevard die nog steeds vol is met eettentjes. Wel een aanrader voor goed geprijsd restaurant. Die mosselen zijn heerlijk gemaakt.
Vandaag heb ik hier met mijn moeder gegeten. Bij binnenkomst werden we niet ontvangen waardoor we zelf naar het personeel toe moesten stappen om te vragen of ze nog een plekje hadden. Toen we eenmaal zaten duurde het erg lang voor de drankjes werden opgenomen. Hierna 2x om de menukaart moeten vragen en vervolgens moesten we zelf een ober aanschieten om onze bestelling door te geven. Het eten kregen we redelijk snel 2x mixedgrill, welke erg verbrand smaakte maar bij de patatjes zat geen saus. Deze konden we tegen meerprijs bijbestellen. Dit deden we en we bestelden er meteen wat te drinken bij. Aan het eind van de maaltijd hadden we de saus en het tweede rondje drinken nog niet gezien. Hierna kwam de ober met de vraag of we al hadden betaald aangezien hij onze rekening nergens meer kon vinden. Hij schreef de bestelling opnieuw op en wij attendeerden hem op het feit dat we de saus en het tweede drankje niet hadden gekregen. Deze hoefde hij dus niet te noteren. De ober vond dit prima en bood niet zijn excuses o.i.d. aan. Bij het afrekenen vroeg hij nog om een fooi welke wij hem natuurlijk niet gegeven hebben.
Na 20 min gewacht zelf maar om een menukaart gevraagd. Weer 20 min later zelf iemand erbij gehaald om te zeggen dat we graag wilden bestellen, gedaan en werd gezegd duurt iets langer een andere meid zei tegen andere klanten duurt 20 min ongeveer. Weer 25 min later komt er iemand zeggen dat er geen zalm meer was. Ik wilde niks meer bestellen mijn kinderen zaten te wachten op broodje kip met friet en een club sandwich net friet. Vanaf moment van bestellen tot het werd gebracht dat er 50 min tussen. Zo druk is het niet eens. Voor 2 broodjes. Club sandwich is niet eens een club sandwich zoals het hoort. Dit is mijn ervaring.
Waar moet ik beginnen.. Bij binnenkomst valt de laag stof in de 'plafond gordijnen' als eerste al op. Iets verderop lekt er water uit meerdere punten van het plafond. Er liep zelfs water uit een spotje aan de muur... Banken zijn kapot, tafels zijn niet schoongemaakt, het is er warm en dan heb je nog niet eens besteld. Eten is smaakloos, saai, zelfs de friet is niet echt lekker. Bediening zit vrolijk onderling te praten, met telefoons te spelen, het getuigd niet echt van een professionele houding. Het is maar goed dat deze toko binnenkort tegen de vlakte gaat, want het is zo te zien al een ruime tijd een zinkend schip.
Spareribs niet echt lekker.. valt niet van t bot en bijzonder gemarineerd. Je moest aardig bijten om t vlees eraf te krijgen. De rest wat bij t menu hoorde kwam niet... patat, aardappelschijfjes, salade dit werd overigens goed gemaakt met een "extra portie spareribs door de ober en enige tijd later t ontbrekende eten. Deze man bracht t trouwens allemaal wel leuk. dat vond ik dan wel weer leuk.. Al om al, niet bijzonder maar was te doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid