facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LCS Automatisering

"Verkoop van Pc's en laptops en ook andere artikelen. Reparatie-Onderhoud en beveiliging van u systeem woord hier ook uitgevoerd."
Adres: Elsbroekpad 9 , Geldrop 5662 TS, NL
Telefoonnummer: 040 280 1840
Stad: Geldrop
Route: Elsbroekpad 9
Postcode: 5662 TS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ZBC Computers ZBC Computers 2 km Zeer klantvriendelijk en deskundige ondersteuning
Recensies
Heel erg tevreden over SL Computers!!! Probleem opgelost, best snel, goede uitleg en zeer schappelijke prijs. Aanrader!!!!
Vandaag me pc laten maken en werkt netjes voor een mooie prijs dankje wel kom snel terug bij jullie voor meer.
Goede service Deskundig Vriendelijk en behulpzaam
Laptop toetsenbord defect geraakt SL Computers heeft het hersteld en het lijkt wel of deze nu nog sneller en beter is dan voorheen, ben uiterst tevreden over zijn werk echt. Een echte aanrader dus.
Problemen gehad met mijn gamecomputer. Naar deze winkel gebracht en binnen een paar dagen gerepareerd. Nu doet hij het weer perfect! Goede service.
Waarom 5 sterren ...simpel omdat ik de eigenaar ken. Siggi Lagarde heeft geknokt voor zijn winkel....zijn vrouw verloren en door knokken. Zijn zaak is moeilijk te vinden. Op de eindhovenseweg .....na de eerste stoplichten en de straat linkse. in voor beide tankstations. De tankstation links daar zit Siggi achter.Je loopt dus achterom dat tankstation en dan rechts helemaal achter in de hoek zit mijn lieve vriend met zijn zaak.ALtijd vriendelijk naar de klanten en erg goedkoop. Een echte aanrader. ...kom ga eens kijken en geniet van de gastvrijheid van Siggi.
Vrijdagmiddag mijn defecte laptop hier afgegeven. Zaterdag was deze al gerepareerd. Snelle en vriendelijke service.
Beste Siggi, Hartelijke dank voor het herstellen van mijn gecrashte laptop. De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Dank zij jou technische kennis en ervaring ben ik verlost van mijn problemen! Aanbevelenswaardig voor jong en oud om bij computer probleempjes een bezoek te brengen aan SL Computers in Geldrop. Cor Claassen
mijn oude tablet 8 jaar! is nagekeken en opgeschoond en doet het weer als een tierelier! als ik straks een nieuwe nodig heb ga ik zeker weer hier naar toe!
Vriendelijk geprijsde, vlotte en professionele hulp met raad en daad bij een gecrashte laptop. Die met een reparatie binnen 2 dagen weer liep als een zonnetje. Dank!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid