facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Layertec

"Visiativ ontwikkelt en levert toepassingen waarmee elke medewerker in staat is efficiënter te werken en bij te dragen aan betere bedrijfsresultaten. Rekening houdend met de fase waarin het bedrijf zich bevindt en de bestaande oplossingen, definieerWij leveren het volledige gamma aan SOLIDWORKS 3D CAD en aanverwante software waaronder 3DEXPERIENCE cloudoplossingen, aangevuld met diensten zoals gebruikerstrainingen, consultancy en implementatie.We zijn een van de weinige SOLIDWORKS Elite Resellers ter wereld. Dit betekent dat onze dienstverlening en klantgerichtheid voldoen aan de hoogste standaarden van SOLIDWORKS. Vanuit onze kantoren in Zaltbommel, Nederland en Aalst, België, bedienen wij klanten in de maakindustrie in de hele Benelux."
Adres: Hogeweg 133 , Zaltbommel 5301 LL, NL
Telefoonnummer: 0418 644 696
Stad: Zaltbommel
Route: Hogeweg 133
Postcode: 5301 LL



op zoek naar gerelateerd: Layertec mirrors, Lbp Optics, EKSMA Optics, Layertec Nederland, 3D printer professioneel, Newport optics, SLS printer, MKS Newport
Recensies
Een paar jaar geleden heb ik de eerste Solidworks licentie gehuurd via Design Solutions, waarna ik veel meer kreeg dan alleen een licentie. De service van dit bedrijf staat heel hoog in het vaandel. Bij elke stap, van installatie tot het oplossen van problemen o.a. met mijn laptop heeft het personeel van Design Solutions mij enorm geholpen. Elke vraag die ik tot nu toe had is binnen de kortste tijd beantwoord. Dit is dan ook de reden dat ik besloten heb om een licentie via dit bedrijf te kopen. Iedereen die te maken krijgt met het werken in Solidworks krijgt ook te maken met situaties waarin het even niet meezit. Uit de grond van mijn hart denk ik ook Design Solutions je met elk probleem kan helpen. 6 sterren!
Als startende ondernemer ben ik terecht gekomen bij Design Solutions. Daar heeft Chantal mij geholpen bij het krijgen van een entrepreneurs programma. Regelmatig contact gehad over hoe het programma beviel en wat de stand van zaken was, ten tijde van het einde van het entrepreneurs programma. Ook daar waren ze flexibel met het vinden van een juiste oplossing
Via Design Solutions een 2e solidworks pakket aangekocht. Ze zijn zeer servicegericht, begeleiding was optimaal. Hebben veel kennis in huis. Tevens een cursus gevolgd 1 op 1, meer dan tevreden over de manier van lesgeven en kennisoverdracht! Uitstekend!
Design Solutions is een uitstekende partner voor CAD oplossingen. Ze denken goed met je mee om een passend productadvies samen te stellen, gericht op jouw situatie en wensen. Bij vragen staat de helpdesk voor je klaar, die bestaat uit ervaren praktijkmensen en trainers. Hierdoor bieden ze altijd een goed werkende en soms heel creatieve oplossing.
Een paar weken geleden ben ik benaderd voor een kennis making gesprek met onze nieuwe contact persoon. Graag wilde ze weten of ik specifieke vragen had over Solidworks. Ik had een lijstje gemaakt en door gegeven. Afgelopen vrijdag had ik dit gesprek waar bij ook Jeroen Spee deelnam en werd mijn vragen lijstje keurig behandeld. Jeroen had ook nog een paar goede tips naar aanleiding van mijn vragen.
Design Solutions is een bedrijf die erg goed is in het geven van trainingen. Ze nemen alle tijd voor je en is echt een aanrader. De sales Chantal Schipperheijn is erg vakkundig en geeft het juiste advies op maat. Wij zijn erg blij met deze partnerschap en er zullen nog meer trainingen gaan volgen. Stefan Kuhlman/Summit Europe CV.
De basistraining SolidWorks als bijzonder prettig mogen ervaren. Een mooie club jonge enthousiaste medewerkers bij Design Solutions BV die bedreven zijn in hun werk. Dank jullie wel!
Erg goed geholpen met het entrepeneursprogramma voor mijn startende onderneming, waarbij ik diverse SolidWorks-producten een tijd lang mag uitproberen voordat ik ze definitief aanschaf.
Fantastisch bedrijf. Al jaren tevreden met het programma Solidworks inclusief onderdsteuning vanuit Design Solutions. Nog nooit een probleem gehad wat niet opgelost kon worden
Ben al jaren tevreden klant bij design solutions. Neem regelmatig contact met hun op om mij te assisteren bij het gebruik van SolidWorks. Zij weten mij altijd verder te helpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid