facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lawbooks

Lawbooks

Info

De beste studiematerialen, exclusief voor universitaire rechtenstudenten. Samenvattingen, oefenpakketten, uitwerkingen en Essentials: alles wat je nodig hebt om zelfverzekerd het tentamen in te gaan. Lawbooks is je beste studievriend.

Geschiedenis

Lawbooks is een bedrijf dat zich specialiseert in het schrijven van samenvattingen, oefenpakketten, uitwerkingen en Essentials voor de universitaire rechtenstudie. Onze producten zijn verkrijgbaar in de JSVU Studiewinkel, in de JFV Studiewinkel en bij Magister JFT.

Adres:
Telefoonnummer: +31625214737
Stad: Zaandijk



op zoek naar gerelateerd: Lawbooks UU, Lawbooks samenvattingen, Lawbooks inloggen, Lawbooks online, JFV Lawbooks, Lawbooks Groningen, Lawbooks digitaal, Lawbooks kortingscode
Recensies
Erg positief over de samenvattingen van Lawbooks! Overzichtelijk en opgedeeld in meerdere delen, wat het studeren erg gemakkelijk maakt. Ook erg handig dat de voorgeschreven jurisprudentie is uitgewerkt met de bijbehorende rechtsregel!
Ik heb Lawbooks voor mijn hele bachelor gebruikt als aanvulling van de stof, de samenvattingen waren altijd heel goed en behulpzaam! Ik heb er super veel aan gehad. Echt een aanrader! Daarnaast ook nog eens niet duur en de winkel zit in Utrecht centrum!
Prima winkeltje in Utrecht en online. Samenvattingen zijn echt top, duidelijk en niet duur. Heb vorig jaar echt veel gehad aan bestuursrecht. Dit jaar een abonnement afgesloten.
De samenvattingen waren echt het hele jaar lang m’n redders in nood
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid