facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LaVie Accountants & Belastingadviseurs

LaVie Accountants & Belastingadviseurs

Info

LaVie Accountants & Belastingadviseurs. Met warm vertrouwen aan je onderneming bouwen.



"Financieel en fiscaal partner voor ondernemers in de gemeente Zuidplas, Rotterdam en omstreken"
Adres: Kerklaan 10D, 2911AD Nieuwerkerk aan den IJssel
Telefoonnummer: 0180229011
Stad: Nieuwerkerk aan den IJssel
Route: Kerklaan 10D
Postcode: 2911AD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Recensies
Uitstekende hulp bij de overstap van een vof naar een BV structuur. Vriendelijk, veel kennis paraat, snelle reacties. Ik ben erg tevreden.
Ik wilde 2 weken geleden graag klant worden. Makkelijk een accountant op 100 meter van je huis. Belletje leerde dat ze waarschijnlijk geen plaats hadden voor nieuwe klanten. Ze zouden terugbellen maar ik zit nog steeds naast de telefoon te wachten.
Voor mij is dit de ideale ondersteuning: persoonlijk, professioneel en vakkundig!
Zeer vakkundig en altijd bereikbaar voor advies. Vragen worden snel beantwoord/opgepakt en aanpak wordt vooraf goed toegelicht.
Ik heb geprobeerd klant te worden. Na een verkennend gesprek klonk alles positief, maar de communicatie gaat verder erg, erg moeizaam. Geen antwoord op kleine vragen van Moneybird, beloftes na reminders die niet nagekomen worden etc. Helaas, ik zoek verder.
Wij zijn erg tevreden voor de vakkundigheid en de klantvriendelijkheid, zeker aan te raden , alles erg positief. Top!
Een zeer bedreven, vakkundig en betrokken administratiekantoor, wij zijn er zeer tevreden over.
Zeer tevreden over LaVie. Deskundig en vriendelijk personeel. Ik wordt sinds 2020 op een prettige en goede manier bijgestaan door LaVie. Ik zou LaVie dan ook aanbevelen bij vrienden, collega’s of een ieder die mij om mijn mening vraagt.
Vertaald door Google Lex en zijn bemanning zijn altijd beschikbaar en klaar om te helpen sinds ik 3 jaar geleden aan mijn reis als zelfstandige professional begon. Altijd met goed advies en professionaliteit. Ik blijf ze aanbevelen in mijn netwerk. Origineel Lex and his crew have always been available and ready to help since I started my journey as a self-employed professional 3 years ago. Always with good advice and professionalism. I keep recommending them to my network.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid