facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LaVendi Huidinstituut

LaVendi Huidinstituut

Info

Ga naar www.lavendi.nl voor meer info.

Geschiedenis

Bij Huidinstituut LaVendi richten we ons al 25 jaar op de verbetering van de huid en lichaam door middel van het aanpakken van zowel de binnen als de buitenkant. Gelukkig zijn er op bijna alle veranderingen van een jonge onrustige huid tot een verouderende huid een antwoord. U zult verrast zijn wat wij te bieden hebben voor zowel mannen als vrouwen, waardoor u er op elke leeftijd goed uit kunt zien.

Dianne Buijs, oprichter van Huidinstituut LaVendi en haar team hebben de ambitie om alleen met de allerbeste technieken te werken.

Privacy en ontspanning
Al ruim 25 jaar weten mensen uit het hele land de privacy en de persoonlijke behandelingen van LaVendi te waarderen in de bossen in het Brabantse Berghem. (gemeente Oss)



"Al meer dan 30 jaar weten vele mensen uit het gehele land ons huidinstituut te vinden in de bossen van het Brabantse Berghem Oss. Hier werken wij vol passie aan het verbeteren van de huid. Dit heeft geresulteerd in meerdere nominaties en awards waaronder voor ‘Beste huidinstituut’ , maar je kunt ons ook kennen van het RTL4 programma ‘Life is Beautiful’. Of het nu gaat om huidproblemen als acné of het natuurlijk verjongen van de huid. We hebben voor iedereen een oplossing."
Adres: Heistraat 6, 5351 PP Berghem (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: 0412-401678
ln.idneval@ofni
Stad: Berghem
Route: Heistraat 6
Postcode: 5351 PP



op zoek naar gerelateerd: lavendi prijslijst, lavendi peeling, lavendi onderkin, lavendi das behandeling, lavendi leiden, exilis elite, lavendi coffee, schoonheidssalon oss
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Etos berghem Etos berghem 1 km Nieuwe tandeborstel en super geholpen
Herenkapsalon Petra vd Sloot Herenkapsalon Petra vd Sloot 1 km Goede prijs kwaliteit verhouding. Een gezellig praatje erbij en je bent zo weer uit d...
Recensies
La Vendi is een Top instituut. Heb er nu 2x een behandeling gehad voor mijn couperose, het resultaat is echt geweldig. Mijn huid straalt weer. Je wordt vriendelijk en goed geïnformeerd over wat het beste is voor jouw huid. Ik ben erg blij met LaVendi en hun producten. Een aanrader voor iedereen!!!
Ik ben erg tevreden over Huidinstituut LaVendi. Ze gaan uiterst vakbekwaam en professioneel te werk. Daarbij zijn ze enorm klantvriendelijk en betrokken. En het resultaat mag er zijn!
Huidinstituut LaVendi biedt maatwerk, hoort en ziet wat nodig is voor haar klant en stemt daarop af met de juiste behandeling. Resultaat is absoluut merkbaar en zichtbaar. Aanrader!
Erg prettige, hulpvaardige en professionele benadering met het beoordelen en het maken van de afspraak. Ontvangst en behandeling ook plezierig. Daarna het resultaat van de couperose behandeling, top! Dus zeer tevreden!
Definitief benen laten ontharen, 10 jaar eerder moeten doen! Super tevreden! Ik blijf klant!
Sinds ik bij la vendi kom, heb ik eindelijk de goede producten voor mijn huid en een behandeling die werkt! Adviezen zijn echt op maat, en je wordt altijd heel vriendelijk en persoonlijk behandeld!
Eindelijk iets gevonden wat echt helpt tegen mijn acne! Zoveel geprobeerd maar niks hielp echt goed. Na de acne test bij LaVendi zag ik bij 2 weken al verschil. Een zekere aanrader!
Professionele eigenaresse. Ik ben goed geholpen met goede advies over vitamine en produkten. Zij heeft mijn vette huid rustig kunnen krijgen. Nergens een huid test gehad behalve bij LaVendi, heel fijn!Je ziet voor en na hoe de huid o.a na gebruik van bepaalde vitamines verbeterd is.
Lavendi is een huidinstituut waar behandelingen plaatsvinden die ik zeer waardeer. Dianne Buys en haar team zijn vakvrouwen, die zeer professioneel en vriendelijk hun werk doen. Sinds bijna 2 jaar kom ik in haar salon. Uiterlijke resultaten zijn zeker te zien, krijg ook veel complimenten, waar ik van geniet. Top instituut , een dikke 10 voor mij. Margriet
Na maanden allerlei middeltjes tegen acne geprobeerd te hebben en een huidtherapeut geconsulteerd te hebben, stuitte ik op Lavendi. Ik heb direct een afspraak gemaakt en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Kundige medewerkers die alle tijd nemen voor je en al je vragen beantwoorden. Ik ben nu anderhalve week bezig met nieuwe producten die zij mij hebben aangeraden en zie nu al verschil. Mensen uit mijn omgeving merken spontaan op dat mijn huid een stuk rustiger kijkt! Indien je nog twijfelt, absoluut waard om het een kans te geven:
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid