facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lavendelvlinder HBO kindertherapie

Lavendelvlinder HBO kindertherapie

Info

Training en begeleiding van kinderen en hun ouders.
Trainer "Ik leer leren"

Geschiedenis

Binnen mijn praktijk "Lavendelvlinder" in Beuningen gld. krijgen jongeren van 4 tot ongeveer 18 jaar begeleiding en training.
Op school begeleid ik bij het leren, het omgaan en samenspelen met andere kinderen in de ruimste zin van het woord.

In de praktijk werken we aan het trainen van bepaalde werk- en denkvaardigheden Dit zijn vaardigheden die nodig zijn voor het goed functioneren. Tevens is er aandacht voor het leren ontspannen.
Het werk van een HBO kindertherapeut omvat, naast het geven van psycho-educatie aan jongeren zelf en hun ouders, ook het aanleren van verschillende vaardigheden waar het kind/ de jongere weer mee verder kan. Dit zijn bijvoorbeeld het omgaan met emoties, het beheersen van impulsen en het plannen en organiseren. Ook het concentreren en flexibiliteit kan worden getraind.

In 2018 heb ik de opleiding HBO Kindertherapeut afgerond en mijn eigen praktijk opgestart. Daarmee hoop ik veel kinderen en jongeren die begeleiding te kunnen geven die hen helpt om beter te functioneren. Ik voel kinderen en jongeren goed aan en heb persoonlijke ervaring met alles wat er bij opvoeden komt kijken.

Hiernaast geef ik trainingen vanuit de methode "Ik leer leren".
Deze methode biedt handvatten aan jongeren voor makkelijker en efficiënter leren. Jongeren leren hier welke voorwaarden nodig zijn om te kunnen leren.
Over het algemeen zijn deze trainingen waardevol voor jongeren vanaf een jaar of 10 tot ongeveer VO klas 2 of 3.
In deze trainingen leer je omgaan met faalangst en motivatie, ontspannen om te gaan met het werk, reële verwachtingen hebben over je eigen werk en iets doen of maken omdat jij het leuk vindt.
Plannen en organiseren leer je door prioriteiten te stellen en een plan van aanpak te kunnen maken. Daarbij oefenen we met het maken en bekijken verschillende soorten toetsen.
Ook het omgaan met concentratie is belangrijk in deze training.



"Vanaf 1-1-2023 neem ik geen nieuwe cliënten meer aan.Bedankt voor uw interesse.Met vriendelijke groet,Nicolien van Gaalen"
Adres: Mijl 13, 6641RG Beuningen, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 06 30843722
Stad: Beuningen
Route: Mijl 13
Postcode: 6641RG


Openingstijden

Maandag: 12:30 - 20:00
Dinsdag: 16:30 - 20:00
Woensdag: 12:30 - 20:00
Donderdag: 12:30 - 20:00
Vrijdag: 12:30 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid