facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lautenbag Architectuur

Lautenbag Architectuur

Info

Diana Lautenbag startte in 2009 met haar bureau Lautenbag Architectuur. Haar projecten zijn fris, vernieuwend, uitstekend gedetailleerd en worden gepresenteerd met levensechte 3D impressies en animaties.

Geschiedenis

Architectenbureau, particuliere villa's, verbouw en renovatie. Woningbouwprojecten, nieuwbouw, verbouw en renovatie bedrijfspanden



"Lautenbag Architectuur heeft als doel om bouwwensen te vertalen na. We leveren architectuur van hoge kwaliteit en werken voor klanten die hoge eisen stellen aan hun omgeving. Onze projecten onderscheiden zich door hun bijzondere ruimtelijkheid, het inzetten van daglicht als ontwerpmiddel, heldere materialisatie van interieur en exterieur en een zorgvuldige detaillering. Onze klanten komen uit verschillende sectoren, dit levert een gevarieerd portfolio op. Onze particuliere villa’s zijn wereldwijd gepubliceerd, iets waar we erg trots op zijn! Deze hoge kwaliteit bewaken we graag door het bouwproces van begin tot eind te begeleiden. We werken samen met betrouwbare partners en stellen per project het beste team van lokale deskundigen samen."
Adres: Dijkweg 16, 8713 KD Hindeloopen
Telefoonnummer: 0642142762
ln.ruutcetihcragabnetual@ofni
Stad: Hindeloopen
Route: Dijkweg 16
Postcode: 8713 KD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Recensies
Diana heeft het ontwerp gemaakt voor onze nieuwe woning. Zeer tevreden met het resultaat! Diana heeft ons in alle stappen van het proces prettig en goed geadviseerd, en onze eisen en wensen op een schitterende manier vertaald in het uiteindelijke ontwerp.
Diana en haar collega Sebastiaan hebben mij enorm geholpen van af vergunning tot aan de bouw. En denken leuk en creatief mee. Voor heen veel gewerkt met architecten die helaas nog iets te veel in de oude designs zitten. Maar bij Lautenbag stonden de nieuwste trends op papier! Bedankt en hopelijk tot in de snelle toekomst!
Diana Lautenbag is goed in staat om je wensen om te zetten in een ontwerp. Ze denkt mee en kwam in mijn geval met waardevolle ideeën en aanvullingen. Bij een volgend project zal ik haar zeker weer vragen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid