facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Laurium klinieken

Laurium klinieken

Info

www.klinieklaurium.nl is een Botox en Injectable kliniek en tevens gespecialiseerd in ooglidcorrecties, schaamlipcorrecties en huidverbetering.

Geschiedenis

Laurium is een privé kliniek voor esthetische behandelingen in Linschoten (Woerden) en Zoetermeer. Wij geloven in specialisme. Iedere arts heeft zijn/haar eigen expertise of het nu gaat om ooglidcorrecties, of om filler – botox behandelingen. Bij Laurium ben je er zeker van dat jouw arts heel veel ervaring heeft en kundig is.
Laurium is als één van de weinige klinieken in Nederland ISO gecertificeerd, zodat kwaliteit en betrouwbaarheid is geboden. Service en klantvriendelijkheid vinden wij belangrijk. “Een tevreden klant is het beste resultaat”.

Adres: Laan van Overvliet 7, 3461 HE Linschoten, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 088 - 015 91 00
Stad: Linschoten
Route: Laan van Overvliet 7
Postcode: 3461 HE



op zoek naar gerelateerd: Kliniek Laurium ervaringen, Kliniek Laurium vacature, PRF SkinLift, Laurium ooglidcorrectie, Indiba skinlift, Dadelgaarde 71 Zoetermeer, Laurium Facebook, Lip fillers Zoetermeer
Recensies
Voor de eerste keer Botox. Spannend, maar ik werd volledig op mijn gemak gesteld door iedereen. het is een hele fijne persoonlijke kliniek met veel aandacht voor de klant. Hele fijne mensen. Een ook fijn dat je zonder problemen op controle mag kom. Ik kom snel weer!
Ik ben zeer goed geholpen. Helder advies vooraf en een eerlijk advies. Mijn huid is erg opgeknapt na een Obagi Medical peel en een SkinPen behandeling. Aanrader!
Een heerlijk verwenmoment voor mezelf gehad door de Vital Facial en fijn huidadvies gekregen met mooie producten van Obagi Medical. Aanrader!
Hier hebben ze duidelijk verstand van de huid! Ik ben eerder al heel prettig geholpen door Xandra. Ze gaf een eerlijk advies voor mijn huid en zie duidelijke verbeteringen . Traangootjes wil ik hier ook laten doen.
Uitstekende informatie vooraf en super blij met het resultaat van mijn ooglid correctie. Aanrader!
Zeer slechte ervaring met Kliniek Laurium. Bovenooglidcorrectie totaal mislukt. Oogleden hangen meer dan voor de ingreep. Incisie zit bij 1 oog zelfs op het bewegend ooglid. Kortom: SLECHT!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid