facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Laurium Bewindvoering

Laurium Bewindvoering

Info

Soms kunnen mensen niet goed zelf hun financiële zaken regelen. De kantonrechter kan dan een bewindvoerder benoemen. De bewindvoerder regelt dan alles.



"Laurium Bewindvoering is een kleinschalig bewindvoerderskantoor, gevestigd in Woerden en werkzaam in de hele regio Midden Nederland / Groene Hart. Laurium Bewindvoering wil de beste zijn, niet de grootste. Deskundig en persoonlijk, dat is mijn motto."

"Laurium Bewindvoering is een kleinschalig bewindvoerderskantoor, gevestigd in Woerden en werkzaam in de hele regio Midden Nederland / Groene Hart. Laurium Bewindvoering wil de beste zijn, niet de grootste. Deskundig en persoonlijk, dat is mijn motto."
Adres: Postbus 123, 3440AC Woerden
Telefoonnummer: 0648906663
Stad: Woerden
Route: Postbus 123
Postcode: 3440AC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Career Control F Career Control F 213 meter Vorige week had ik een sollicitatiegesprek met een van de medewerkers van Career Cont...
Woerd Financiële Diensten Woerd Financiële Diensten 442 meter Tip advies op maat met goed resultaat.
Frank Financiële Huisarts Frank Financiële Huisarts 2 km Frank Financiële Huisarts heeft onze hypotheek en verzekeringen geregeld. Heel blij m...
Recensies
Ineke is een super toffe vrouw, ze heeft mij enorm geholpen. Ik zou iedereen haar aanraden. Het is geen leuke situatie en je hebt een betrouwbaar persoon nodig. En die heb ik bij haar gevonden!
Door/na mijn scheiding heb ik hulp gezocht om de financiële zaken weer onder controle te krijgen. 1ste bewindvoerder was geen succes maar toen kwam ik ineke tegen. Die heeft binnen korte tijd alles geordend en geregeld. Natuurlijk zijn er momenten waarbij je het niet eens ben en graag dingen anders wil. Maar haar werk is zorgen dat je uit de problemen komt en vooral niet weer in geraken. En ja daar ben je als klant niet altijd blij mee. Maar door haar vastberadenheid om je eruit te trekken houd ze vast aan het plan. En daar ben ik haar wel dankbaar voor. Door haar goede begeleiding hebben we er naartoe gewerkt dat ik schulden vrij werd en een goede financiële gezondheid. Ineke is zeker een aanrader. En hou in je achterhoofd waarvoor het nodig is dat ze soms streng is/moet zijn. Bedankt ineke
Ik ben heel erg tevreden. Deze mevrouw geeft mij zoveel rust. En in plaatst dat ik alles in eens op maak spaart ze voor mij en kan ik de dingen doen die ik eerder niet kon doen! Als ik een bewindvoering aan raad is het zeker laurium Bewindvoering!
Zeker geen aanrader. Geen empathie voor de achtergrond van cliënt, neerbuigend. Lijkt zich hoger te voelen dan cliënten. Voorbeeld; Ik ben bewindvoerder én jij staat onder bewind, dus ik beslis…. Zelfs na in ongelijke gesteld door instanties. Gebruikt achtergrond van cliënt zelfs tegen cliënt om proberen gelijk te halen. Voorbeeld: jij hebt ptss dat valt niet te genezen en daarom kan je niet zelfstandig je financiën doen. Dit door eigen persoonlijke ervaring te projecteren. Slecht op de hoogte betreft voorzieningen, vindt het ook een gedoe stopwoord dit evt uit te zoeken. Wilt het liefst zo weinig mogelijk doen voor cliënt. Verzoekt cliënt zelf het eea te onderzoeken, maar wanneer je dit doet en aangeeft, kan het je kwalijk genomen worden wanneer je in je gelijk wordt gesteld. En kan je sancties verwachten/machtsmisbruik. Wilt het liefs alleen werken met de ING want dat is voor bewindvoerder makkelijker, geeft ze aan. Je kan hierdoor niet internet bankieren dit doet de ING voor nu nog niet voor mensen onder bewind Advies, laat je goed informeren voor je naar een bewindvoerder gaat zeker een zelfstandige.
Ineke doet alles in overleg en kan ook nee zeggen als het niet kan. En dat kan ik enorm waarderen. Deze 3 jaar waren niet makkelijk maar met Ineke was het draaglijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid