facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Laurens Tuinonderhoud

Info

Hallo! Mijn naam is Laurens Heijsteeg, specialist in het onderhouden van uw tuin in de regio Zuid-Holland. Heeft u te weinig tijd, zin en/of kennis om uw tuin te onderhouden? Ik help u hierbij graag!



"Fika Hoveniers realiseert groenprojecten voor de zakelijke en particuliere markt in de randstad. Van ontwerp of design van een nieuwe tuin tot de renovatie van een bestaande tuin, Fika Hoveniers neemt voor u de regie over.Naast de aanleg van tuinen beschikt Fika Hoveniers over een enthousiast team van medewerkers voor het onderhouden van bestaande tuinen en groenprojecten.Wilt u meer informatie? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een bezoek of advies."
Adres:
Telefoonnummer: +31630638178
Stad: Zoetermeer



op zoek naar gerelateerd: Laurens Hoveniers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lex van Wijk Hoveniers Lex van Wijk Hoveniers 4 km Zeer tevreden! Onze tuin heeft een volledige metamorfose gehad. Het idee wat we origi...
Recensies
Echt schandalig, Eerst een afspraak gemaakt voor een offerte Kwam die niet en beweerde toch dat ze langs waren gekomen ik vervolgens een nieuwe afspraak gemaakt. Mooi netjes op tijd en toen die klaar was beloofde die dat ik uiterst maandag me offerte binnen zou krijgen. Ik heb nog dagje zitten wachten en opgebeld waar op ze reageerde dat hij terug zou komen had die weer niet gedaan. Ik weer terug gebelt ik zou binnen 1 uur wat van. Hem horen maar heb niks meer vernomen van fiko hoeveniers Ze zijn heel erg goed om niet hun afspraken na te komen, dan moeten wij even bij stil staan met wil jij met iemand in zee die zijn afspraken niet normaal na kan komen He, als je het niet kan moet je het gewoon zeggen, en niet er om draaien met leugens Zaken zijn zaken niemand kan je daar kwalijk voor nemen als je druk heb maar we kunnen je wel kwalijk nemen voor het liegen
Opdracht voor tuintontwerp en aanleg. Eerste afspraak had hij verkeerd in zn agenda staan, kan gebeuren. Na tig keer bellen eindelijk contact en kwam hij uiteindelijk 1,5 uur te laat. Vervolgens leuk gesprek gehad en er zou een ontwerp gemaakt worden. Na een week nog niks gehoord, reageerde niet op telefoon of berichten. Na een week eindelijk contact. Wegens persoonlijk omstandigheden niet verder mee gekomen. Kan gebeuren maar laat je klanten dan wat weten, denk ik dan. Ontwerp zou de volgende dag komen. Ontwerp hebben we nooit gekregen en hij reageert nu weer niet meer op telefoontjes of berichten. De man zelf was enthousiast en dacht goed met ons mee, maar komt blijkbaar zn afspraken niet na. Heel jammer! want we keken uit naar een productieve samenwerking.
Fika hoveniers heeft vorig jaar 6 prachtige bomen in mijn tuin geplaatst. Ze zijn deskundig, snel, komen hun afspraken na en werken netjes. Toen ik me onterecht, zo bleek zorgen maakte over de gezondheid van mijn bomen kwamen ze speciaal langs om te kijken, ook al hadden ze al door dat er niets aan de hand was. Om mij gerust te stellen zeg maar. De bomen doen het heel goed, ze zijn inmiddels enorm gegroeid en ook de vervolgafspraken met Fika gingen prima.
Ik lees het in meerdere reviews, een afspraak maken en nakomen is kennelijk een probleem. Wij hadden een afspraak staan en vrij genomen, werd een paar uur tevoren afgezegdmail. Nog een geluk dat we de mail redelijk vaak checken. Een belletje is kennelijk teveel moeite. We gaan ons nog even achter de oren krabben met dit bedrijf.
Eerste kennismakingsgesprek verliep prima, met goede ideeën. Helaas zijn de beloofde tekeningen nooit gekomen. 5x contact gehad en men beloofde mij alsnog de tekeningen te sturen, maar nooit gekregen. Ook geen enkele excuus hiervoor gehad.
Eindelijk een woning met een tuin! alleen géén groene vingers. Gelukkig was daar de hulp van de Fika Hoveniers. Na 2 dagen knippen en opruimen ziet mijn tuin er weer als nieuw uit. Nu nog nieuwe plantjes en de tuin is klaar. Ben erg blij met jullie hulp en vakkundige eigentijdse adviezen. Bedankt een aanrader voor iedereen zonder groene vingers!
Uitstekende samenwerking met de hoveniers en een eindresultaat waar we enorm tevreden mee zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid