facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Laura's Edelsmeden

Laura's Edelsmeden

Info

www.laurasedelsmeden.com
Wilhelminastraat 44
4271 AV Dussen

Adres: wilhelminastraat 44, 4271 AV Dussen
Stad: Dussen
Route: wilhelminastraat 44
Postcode: 4271 AV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HippeSieraden.com HippeSieraden.com 87 meter Goede kwaliteit
Recensies
Laura is zo gepassioneerd in wat ze doet. Ze maakt prachtige creaties, werkt ontzettend netjes en luistert naar wat de wensen zijn. Zo heeft Laura mij goed en snel geholpen met het vermaken van de ring van mijn moeder. Ik ben er ontzettend blij mee! Je kunt het werk met een gerust hart aan Laura overlaten. Heel leuk om te zien hoe ze haar merk Laura's Edelsmeden nu op de kaart zet. Ga zo door!
Bij Laura's Edelsmeden gekomen met de wensen voor een verlovingsring. Ik had een bepaald ontwerp in gedachte en ze heeft dit nog mooier weten om te zetten in de praktijk. Zoiets blijft altijd lastig en ze heeft hier aan meegedacht zodat ik zeker wist dat de ring perfect zou zijn! En natuurlijk kon er geen nee gezegd worden tegen deze ring :
Onlangs heb ik 2 ringen van mijn vrouw laten vermaken bij Laura. De trouwring was iets te klein en heeft ze gerekt en de verlovingring is een bloemetje verzet en dat zag er allemaal heel goed uit! Zeer vakkundig en niet duur.
Laura is een vrouw met liefde voor haar vak. Luistert goed en vertaald je wensen op de juiste manier in een uniek ontwerp. Zelf vond ik het heel leuk dat ik veel inspraak had in het ontwerp, zo werd het echt mijn sieraad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid