facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Latour

Latour

Info

Blijf op de hoogte van de beste Acties en het laatste nieuws. Latour: Novalux huishoudelijke artikelen, Etos, Speelgoed, Schoenen, Tuinmeubelen



"Vind de leukste tuinmeubelen bij Latour Tuinmeubelen: loungesets, loungestoelen, hoekbanken, loungebanken, tuinbanken, tuinsets, tuinstoelen, parasols en nog véél meer tuinartikelen.Wij zijn dealer van bekende A-merken zoals: 4 Seasons outdoor, Suns tuinmeubelen, Exotan, Cosi en Flow tuinmeubelen. Kom snel naar onze experience store in de omgeving van Nijmegen, 's-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg en vind de mooiste tuinmeubelen.Wij leveren in héél Nederland, België en Duitsland met eigen professionele bezorgdienst."
Adres: Mgr. Bekkersstraat 7, 5397 EJ Lith (plaats)
Telefoonnummer: 0412481426
Stad: Lith
Route: Mgr. Bekkersstraat 7
Postcode: 5397 EJ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Gartenmöbel Outlet, Timmermans gartenmöbel, Gartenmöbel Kleve, Dutch Flair
Recensies
Super tevreden over terrastafel en -stoelen! Op het eerste gezicht realiseer je je niet dat in deze winkel zoveel Nederlands kwaliteitsmateriaal staat. Ook kom je de website niet als eerste tegen als je via Google zoekt op tuinterrastafels. Daarentegen word je in de winkel snel, vakkundig, flexibel en keurig geholpen. Ook tijdens de levering bleek dat Latour snel flexibel en op basis van vertrouwen kan inspelen op de situatie. Dikke 10 wat mij betreft!
Mooie loungeset gekocht voor een scherpe prijs. Snel en geheel gemonteerd afgeleverd in de tuin. Plastic en karton ging weer mee terug, top! Toen er een onderdeel beschadigd bleek werd dit zonder gedoe vervangen. Aanrader deze zaak!
We zijn zowel in de winkel als per mail en telefonisch goed geholpen. Bij vragen is er een snelle respons. De keuze is uiteindelijk gevallen op de Flow Cube, we zijn er zeer bij mee!
Superservice. Snel geleverd... van het weekend besteld en 4 dagen later staat mijn loungebank te stralen. Eindelijk van het gesleep van tuinmeubels af. Een kwartier voordat de chauffeur kwam, kreeg ik een telefoontje dat hij onderweg was. Netjes al het verpakkingsmateriaal weer meegenomen behalve het plastic van de kussens, dat valt er dan schijnbaar niet onder. En jammer dat ik zelf de bevestiging van de bankonderdelen aan elkaar moest doen. Terwijl op de site staat "gemonteerd bij u in de tuin", maar dat was toch niet zo. Daar moest ik zelf hulp voor inschakelen omdat ik alleen ben en je zet in je eentje niet snel een grote hoekbank op de zijkant en weer recht.. Daarom 4 sterren in plaats van 5.
Een dag na de bestelling werd ik keurig gebeld voor het maken van een leveringsafspraak. Dat ging in goed overleg. Persoon die kwam leveren wat netjes en correct. Al het verpakkingsmateriaal werd keurig netjes retour meegenomen. Gekochte bank was helemaal naar tevredenheid dus alles was meer dan positief.
De levering gebeurde niet zoals telefonisch afgesproken. De zeer vriendelijke en gedienstige chauffeur had maar 1 van de 2 bestelde items mee. Het 2e item zou per post verstuurd worden terwijl de dag daarvoor duidelijk werd afgesproken dat dit mee in de levering zat die gebracht zou worden. De chauffeur kan hier uiteraard niets aan doen maar wel de directie en personeel van het bedrijf die beloften maken maar ze niet uitvoeren. Wel willen ze al meteen hun geld voor de nog niet geleverde producten. Dit hebben we uiteraard geweigerd.
Fijne winkel, ruim assortiment. En hele goede, snelle service. Op maandag hebben we onze tuintafel gekocht, op dinsdag werd de leverafspraak gemaakt en op donderdag stond de tafel, gemonteerd op mn terras. Verpakkingsmateriaal werd weer keurig meegenomen. Geen aanbetaling, geen gedoe, maar afspraken nagekomen. Ik kom zéker weer terug!
Super snelle levering, goede communicatie en product zoals omschreven. De hoes van de tuinset waren ze vergeten mee te leveren want die stond niet op de pakbon. Toen we onze bestelbevestiging lieten zien werd het meteen opgelost en toen kregen we het volgende dag met de post. Ziet er super uit! Erg blij mee.
Superservice, sneller dan verwacht, want al binnen een dag konden de meubels geleverd worden. Alles is keurig in elkaar gezet, het afval werd afgevoerd en wij kunnen niet wachten tot we lekker in de tuin kunnen genieten van de komende seizoenen!
Wij hebben een exotan loungebank besteld. We kregen telefonisch een goed advies, de bank werd keurig in elkaar gezet en toen bleek dat de hoes niet paste werd deze geretourneerd en de volgende dag bezorgd. Wij bevelen dit bedrijf van harte aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid