facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LatinBootcamp.nl

LatinBootcamp.nl

Info

Want to learn how to dance, but you simply do not have the time to commit to a weekly class? Check out our bootcamps and learn how to dance in only 3 hours



"Latin Bootcamps was founded in 2018 to fulfill the wish of many to learn how to dance in as little time as possible.Committing to a weekly class, while working long hours, turned out to be an obstacle for many to start dancing. The fast paced world we live in asks for fast and easy solutions. And that is where Latin Bootcamp comes in.Short but high quality latin salsa or latin bachata bootcamps in The Netherlands is what we stand for. Our top instructors apply teaching strategies that do not focus merely on learning the steps, but start at the beginning: body control."
Adres:
Telefoonnummer: +31103070962
Stad: Rotterdam


Recensies
Top Bootcamp ! Binnen 3 uur kon ik aardig “Basic” dansen. Ik kan het iedereen aanraden die graag wil leren dansen maar niet 1x per week een uurtje les wil nemen en dus iedere keer opnieuw moet beginnen. Mijn mening is dat je in 3 uur tijd veel meer er uit kan halen. En….geloof me….deze 3 uurtjes zijn zo voorbij omdat je ontzettend veel in een korte tijd leer en er veel plezier aan beleef
Wat een superworkshop was dit! De locatieCafe Engelsis perfect hiervoor. Voor dat de workshop begon hebben we gezamelijk geluncht waarbij er veel werd gelachen. Tijdens de workshop, waren de docenten heel positief en vrolijk. Alles werd stap voor stap geduldig uitgelegd waardoor er een veilige leeromgeving werd gecreëerd. Ik heb erg genoten van de les! Een dikke aanrader voor beginners en iedereen die het leuk vind om te dansen
Wat een super bootcamp! Van tevoren waren we al gewaarschuwd dat de tijd voorbij zou vliegen, nou reken maar! De leraar maakte ons direct enthousiast en nam voor iedereen genoeg tijd om de passen uit te leggen en door te nemen. Na de eerste passen gaat het al bijna vanzelf! Wanneer is de volgende bootcamp? Count me in!!
Ik heb de Bachata bootcamp in Rotterdam gedaan. De docenten deden het heel goed. Ze maakten er een zeer aantrekkelijke workshop van. Je krijgt voldoende aandacht. Zodat je als beginner ook de kans krijgt om het te leren. Het is een goede lokatie vlakbij het station.
Meegedaan aan deze bootcamp en een erg leuke middag gehad. Bootcamp is voor iedereen te doen! Zelf weinig tot geen ervaring met Salsa maar aan het eind van de middag heb je ech veel geleerd en ben verbaasd hoeveel meer je dan kan. Bootcamp is erg gezellig in een ongedwongen sfeer. Mooie locatie ook!!
Ik heb een supergezellige middag gehad en heel veel geleerd. Relaxte open sfeer, de docenten waren top. het was een echt bootcamp: ik wist niet dat je zo veel kon leren in zo’n korte tijd. Ik ga zeker weer terug en kan het iedereen aanraden.
Weekendje Rotterdam en deze workshop komen volgen, een aanrader! We komen zeker terug vanuit het zuiderse Belgie voor een volgende bachata workshop! Prima lesgevers, supervriendelijke organisatoren en een toffe groep!!
Wat een leuke bootcamp! Goede docent, leuke groep, mooie locatie. In korte tijd heb ik de basisstappen geleerd, zeker een aanrader voor iedereen die salsa wil leren!
Hele fijne sfeer, er wordt tijd aan iedereen besteed. Er komen op tijd kleine pauzes. De lunch zag er mooi uit en is goed geregeld. Verder een fijne sfeer na afloop en je leert op deze manier meer mensen kennen.
Al 2x een workshop gedaan, super leuk! Je krijgt zeer gestructureerd les , speels en leerzaam. Na 1 workshop heb je het inderdaad al snel onder de knie. Zeer aan te raden !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid