facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Latin Supreme

Latin Supreme

Info

Latin Supreme is een jong bedrijf dat haar passie deelt voor de dansen Salsa, Bachata en Kizomba. Naast wekelijkse lessen bent u ook voor bedrijfsfeesten, workshops, privélessen, choreografieën, vrijgezellenfeesten en nog veel meer aan het juiste adres



"Latin Supreme is een jong bedrijf dat haar passie deelt voor de dansen Salsa, Bachata en Kizomba. Naast wekelijkse lessen bent u ook voor bedrijfsfeesten, workshops, privélessen, choreografieën, vrijgezellenfeesten en nog veel meer aan het juiste adres bij ons! Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar [email protected]!"
Adres:
Telefoonnummer: +31628060413
ln.emerpusnital@ofni
Stad: Zoetermeer


Recensies
Hele leuke workshop gehad met moeders en dochters! Eerst goed de basics doorgenomen en daarna echt op muziek dansen! En als afsluiting: een choreo in groepjes maken om nog even te kunnen laten zien wat je allemaal hebt geleerd. Ik heb er erg van genoten en raad Adilson zeker aan!! Alvast veel plezier :
Ik heb nu een aantal salsa lessen gehad als beginner en vind de lessen heel leuk en professioneel. Adilson en Sonya geven goede aanwijzingen en de sfeer is altijd super goed. Er zit een goede opbouw in de lessen met nieuwe stappen maar ook herhaling. Er is altijd ruimte voor vragen :! Latin Supreme is zeker aan te raden als dansschool!
Als je salsa wilt leren dansen, is this the place to be!! Sonja en Adilson geven de lessen op een enthousiaste en creatieve manier, waardoor wij al met een paar lessen naar een party konden. Wij gaan nog even door met de salsa, maar dit smaakt naar meer soorten dansen via Latin Supreme!
Ik heb als cadeau salsa lessen gekregen en ben erg positief verrast over hoeveel ik nu al heb geleerd. De lessen zijn professioneel en iedereen is welkom. Ik heb zojuist mijn derde les gehad en ik kijk nu al uit naar de volgende les!!
Basic step, Suzy Q, rechter draai, linker draai, cross body lead...Tot op 20 weken geleden had ik geen flauw benul wat dit allemaal betekende..Maar door de salsa lessen bij Latin Supreme verbind ik ze nu schijnbaar moeiteloos aan de inside turn, outside turn, shoulder lock en butterfly ..en er is nog veel meer te leren.! Adilson & Sonja geven op een persoonlijke, motiverende en comfortabele manier les. Met geduld en humor, worden alle mis-stapjes weer in lijn gebracht met de moves en de muziek waarbij het belangrijkste element niet vergeten wordt : SALSA DANCING IS FUN!
Super goede dansachool waarin de dansleraren het uiterste halen uit de les. Binnen 4 weken super veel geleerd zelfs voor iemand die niet van nature goed kan dansen. Tijdens de lessen is er een juiste combinatie tussen techniek en leren op de muziek te dansen. Tot slot had de dansschool zelf ook nog extra dans begeleiders geregeld om betere verdeling tussen man/vrouw te hebben.
Super leuke bachata lessen gevolgd bij Latin Suprème. Echt een aanrader! Ze leggen de basis goed uit, de sfeer is heel gezellig en ontspannen en elke les is er weer iets nieuws te leren. Ik wil niet anders meer dan alleen maar dansen na deze lessen. Het is verslavend!
Leuke en zeer leerzame lessen! Ontspannen sfeer en erg gezellig. Bizar hoe snel je progressie maakt. Na 4 weken heb je al het gevoel dat je in ieder geval niet meer heel de avond aan de zijkant hoeft te staan als er op een feestje bachata wordt gedanst ;. Zeker een aanrader.
Latin suprème is een hele leuke en gemoedelijke dansschool, nooit gedacht dat ik binnen 3 maanden al zo kon draaien en dansen, Adilson en Sonja geven op een hele leuke manier les en het is altijd lol met hun en de groep, al met al, stop met denken en meld je aan ook al ben je alleen
Samen met mij vriendin ben ik gestart met de salsa beginnerscursus. Ik ben super tevreden over Latin Supreme. We krijgen altijd duidelijke feedback en Het is geschikt voor koppels!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid