facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lastig

Lastig

Info

Limited hand made art



"Gelimiteerde zeefdrukken op zowel textiel als andere materialen.Werken ook in opdracht voor het bedrukken van bestaande designs.Voor eventuele vragen kunt ons altijd mailen [email protected]"
Adres: Bosmansweg 57, 7555 CV Hengeloo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0628276870
Stad: Hengeloo
Route: Bosmansweg 57
Postcode: 7555 CV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00

Recensies
Laatst een geel shirt met lastig opdruk besteld. Erg gaaf en zeker een aanrader! De pasvorm is daarnaast ook top! In de toekomst ga ik zeker nog een aantal van deze originele shirts bestellen!
Truien en shirts besteld voor mijn bedrijf. Erg tevreden over de prijs/kwaliteit en het ontwerp van het logo. Een echte aanrader!
Top shirts, goede kwaliteit, vriendelijk, en vette designs! Snel weer!
Only at Lastig: dopeste shirts van het noordelijk halfrond, for real.
Heb al meerdere shirts. Goede kwaliteit!
Frisse designs op fijne stof
Vertaald door Google Overhemden besteld voor mijn bedrijf en ze zijn perfect geworden. Ook de prijzen zijn niet duur en de kwaliteit is zeer goed. Origineel Ordered shirts for my company and they turned out perfect. Also the prices aren't expensive and the quality is very good.
Vertaald door Google Heerlijke shirts en longsleeves. Classy design, eigentijds en iets unieks dat je niet elke dag ziet! prijzen zijn eerlijk! Origineel Great shirts & longsleeves. Classy design, contemporary and something unique you wouldn't see around every day! prices are fair!
Vertaald door Google Originele ontwerpen, shirts zitten best goed en zijn niet al te prijzig. Origineel Original designs, shirts fit pretty good and they are not too pricey.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid