facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lassus Tandartsen Olympisch Stadion

"Lassus Tandartsen is een aantrekkelijke en moderne tandheelkundige praktijk met drie vestigingen in Amsterdam. Ons doel is cliënten te helpen hun gebit hun hele leven lang te behouden. Dit doen we door een combinatie van kwalitatief hoogwaardige tandheelkunde en een mensgerichte werkwijze. Bij Lassus Tandartsen werken algemene tandartsen, mondhygiënistes en specialisten die dagelijks overleg met elkaar plegen. Doordat wij specialisten in eigen huis hebben kunnen wij u dankzij de synergie van onze kennis, ervaring en korte communicatielijnen optimale zorg en service bieden.Bij deze locatie kunt u de eerste 90 minuten gratis parkeren in ondergelegen parkeergarage."
Adres: Stadionplein 125 , Amsterdam 1076 CK, NL
Telefoonnummer: 020 210 4007
Stad: Amsterdam
Route: Stadionplein 125
Postcode: 1076 CK



op zoek naar gerelateerd: Lassusstraat Amsterdam, Lassus Plantage Middenlaan, Lassus Tandartsen Lelystad, Lassus Tandartsen contact, Lassus Tandartsen vacatures, Lassus Tandartsen van woustraat, Tandarts Amsterdam, Lassus Tandartsen eigenaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandartspraktijk de ZuidAs Tandartspraktijk de ZuidAs 2 km Na jarenlang zeer grote angst te hebben gehad voor de tandarts, eindelijk bij tandart...
0900Dentist 0900Dentist 3 km Duidelijke verantwoording behandelplan. Vlotte en zorgvuldige voorbereiding en plaats...
Implantaat Clinic Keizersgracht Implantaat Clinic Keizersgracht 4 km "Implantaat Clinic Amsterdam Keizersgracht is een moderne kliniek voor implantat...
Tandartspraktijk Brouwersgracht Tandartspraktijk Brouwersgracht 5 km 2022 was voor mij het jaar om mijn gebit een grondige upgrade te geven. Na een lange ...
Recensies
Vandaag geholpen door tandarts Canan Ozturk die vandaag in de mondhygieniste rol zat. Nog niet eerder is er zo grondig en goed schoongemaakt! Mijn tanden zagen er fantastisch uit, grote complimenten. The set standard is high^^ Thanks!
Ze melken je uit met geborgen kosten! Wat een simpele controle moest zijn werd een hoge rekening. 3D scan hier, standaard tandenpoets praat daar. Het resultaat: er is niets aan de hand, ziet er allemaal goed uit. Met deze gebeurtenis in het achterhoofd kom ik afgelopen week weer op controle en geef ik aan dat de aanpak van de vorige keer niet bevallen is. Dit wil ik deze keer graag voorkomen door geslagen te ijs te komen en adhode en prijs te zeggen wat ze kunnen doen. Alles daar buiten moeten ze aangeven. En wat zie ik op de rekening? Weer geborgen kosten! Normaliter wanneer je een dienst levert moet je transparant zijn over kosten, al helemaal als je klant daar om vraagt. Ik ben jullie echt beu. Lieve lezer, als je dit lees: ga aub naar een andere tandarts. ps: dit is mijn eerste en waarschijnlijk enige review ooit. Triest dat ik dit moet doen.
Ik ben zeer ontevreden over Lassus. Ik had gebeld om een afspraak te maken om mijn spalk te verwijderen en specifiek laten weten dat dit is waar ik voor wilde komen, en gevraagd of dat mogelijk was. Dat was akkoord, er werd een afspraak ingepland. Vervolgens kom ik aan bij de tandartsassistente die direct aangeeft dit niet te willen doen. Ik ben dus voor niets gekomen, en tot mijn verbazing heb ik voor het verspillen van mijn tijd door Lassus ook nog eens een onterechte rekening ontvangen. Mijn bezwaar hierop werd genegeerd, en er werd zelfs geclaimd dat ze het bezwaar niet hadden gezien, wat volgens hun eigen financiële afdeling niet klopte, het was wel ingezien en afgewezen. Vervolgens gedwongen een rekening plus onterechte incassokosten moeten betalen.
Ik heb Nicole Bleeker als tandarts voor het afgelopen twee+ jaar, en ik ben echt tevreden. Ik heb een geschidenis van moielijke tandzorg fillings, kronen, etc. Bij andere tandarts, had ik de gevoel dat ik wordt beordelt door dit pech, en dat maakt het echt moeilijk om plezier te vinden om naar de tandarts te gaan - Maar met Nicole is dat echt helemaal anders. Zij heeft geduld om mijn vragen te beantworden, en om mij komfortabel to laten voelen. Op het gelijke tijd, zij is direct en ze laat me weten wat ik moet doen, en wat ik kan verwachten van de toekomst dit vind ik ook prettig. Zij maakt echt een verschil in mijn leven, en ben ik erg dankbaar.
Vandaag wederom een goede behandeling gehad bij onzemijn moeder en ik mondhygiënist 'Amsal Muric' gehad, wij zijn erg blij met zijn behandeling en gaan zeer tevreden naar Amsal is buitengewoon attent en neemt altijd zijn tijd om ons goed te adviseren en gaat heel delicaat met ons gebit te werk! Wij willen nooit méér een andere mondhygiënist. Amsal is lief, verzorgd en we krijgen altijd een warm onthaal Dankjewel Amsal en tot over drie maanden Veel liefs van Malika en haar Mamma!
Ik ben bij Ruben Blijdorp geweest. De eerste keer composiet zetten was het een hele andere kleur dan de rest van mijn tanden en was de vorm niet mooi. Dit werd toen weggehaald waarbij ik vroeg om de hoek van mijn tand bij te vullen zodat mijn voortanden symmetrisch werden. Het resultaat was twee totaal verschillende voortanden waarbij eentje veel korter is dan de andere, en vervolgens krijg ik van hem te horen dat het mijn schuld was omdat ik niet heb aangegeven dat ik het recht wou en dat mijn tanden zelf scheef waren en het nu door de hoek meer opvalt. Mijn doel was symmetrische voortanden, dat heb ik ook gezegd… het hoe en wat dacht ik aan de tandarts over te laten. Ik ga het ergens anders laten corrigeren maar dit vind ik heel jammer nu, mijn tanden zien er veel schever uit dan oorspronkelijk terwijl ik dat juist wou oplossen. Niet aan te raden
Ik kom al jaren bij Lassus Stadionplein. Wat een fantastisch team. Mondhygieniste Kyana is grondig en heel goed en zorgzaam. Tandarts Nicole controleert en verbetert mijn gebit. Specialistische werkzaamheden zijn ook in huis. Ik ben van mijn tandarts angst af. Ik kan eenvoudig via de mail afspraken boeken, krijg kalender invited ingeschoten. De afhandeling doen ze rechtstreeks met mijn zorgverzekeraar. Kortom, een tandartspraktijk waar je nooit meer weggaat.
Fantastische tandartsenpraktijk. De wachtkamer is al een feest om in te verblijven. Geen kille witte ruimte maar een huiskamer met de leukste stoelen, loungebanken en een prachtig uitzicht. Het personeel is erg vriendelijk. Tandarts Nicole is kundig, professional en enthousiast. Ze denkt met haar patiënten mee. Alles onder één dak. Geen lange wachttijden en en een grote plus dat je ook in de weekenden en avonden terecht kan. Alles is keurig schoon, inclusief de toiletten. Ik raad Lassus tandartsen ten zeerste aan.
Ik heb voor Lassus tandartsen gekozen omdat ze alles in één hebben. Het zijn professionals en er is een uitstekende communicatie tussen de verschillende specialisaties als dat nodig is. Ze nemen de tijd om naar je te luisteren, ik voelde mij echt gehoord. Ik ben bang voor de tandarts en voelde me op mijn gemak en serieus genomen. Ik heb een tandvleestransplantatie gehad en heb facings laten plaatsen. Het was voor mij een heel grote ingreep, waar ik heel goed doorheen ben geholpen. Ik kan Lassus tandarsten absoluut aanbevelen en in het bijzonder Hesther Robbe.
ENG Further down. Mijn behandeling bij de mondhygiënist vandaag -ik ben geholpen door Roos Ebrahimi Firouz- was de snelste en meest aangename die ik dusver heb gehad: Snel, maar zeker niet slordig of gehaast, want het effect is zichtbaar en uitstekend. Speciale vermelding: Roos nam een moment, voordat de daadwerkelijke behandeling begon, om een signaal af te spreken waarmee ik zou kunnen aangeven dat ik pijn had of zelfs maar als ik even pauze zou willen. Ik heb het afgesproken signaal niet nodig gehad. -- ENG-- My treatment at the hygienist today - Roos Ebrahimi Farouz attended to me - was the speediest en most amenable treatment I've had thus far: Speedy, but definitely not sloppy or hurried, with visible and excellent results. Special note: Roos took a moment, just before the actual cleaning, to agree upon a specified signal by with I would be able to let her know whether I was in pain, or even if I just needed a short break/reprieve. As it turned out, I didn't actually need the signal.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid