facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lasertag Alkmaar

Lasertag Alkmaar

Info

Lasertag is dé nieuwe vorm van het klassieke lasergame spel. Het is actiever, uitdagender en geeft een real game simulatie. Ervaar het nu!

Geschiedenis

Lasertag is een uitdagend lasergame spel in een nieuwe vorm. Het is actiever, meer tactisch en geeft een real game simulatie. Met ons aan ervaring rijke team, willen wij u de beste belevenis leveren in de coolste binnenbaan van regio Alkmaar. We hebben iets bijzonders gecreëerd in ons spel. Het is een mix ontstaan vanuit onze ervaring met paintball, lasergame, airsoft en video games. Op maat gemaakt voor elke groep, jong of oud. Geschikt voor kinderfeesten, familie- en vriendenuitjes, klassenuitjes, sportverenigingen, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes etc.



"Lasertag en VR , werken op afspraken"
Adres: koelmalaan 330, 1812 PS Alkmaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0654785131
Stad: Alkmaar
Route: koelmalaan 330
Postcode: 1812 PS



op zoek naar gerelateerd: Verschil lasergame en lasertag, Wat is Lasertag, Lasergame Noord-Holland, Lasergamen Heerhugowaard, Lasertag Amsterdam, Koelmalaan 330 Alkmaar, Laser tag kopen, VR Alkmaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Monkey Town Alkmaar Monkey Town Alkmaar 2 km Ik raad het niet aan, en de reden is een zeer slecht administratief personeel. Ze heb...
Recensies
VR-game gedaan met een groep van 10+ personen. Binnen is het heel ruim opgezet. Als toeschouwers ook de grootste lol gehad omdat je de spelers kan zien en mee kan kijken op een scherm. De kwaliteit van de brillen en graphics zijn heel goed dus helemaal geen last van evenwicht of misselijkheid. Zou het zo weer doen!
Top avondje hier gehad. Je kan veel potjes doen. In teams en een potje free for all. Het is leuker lasergamen, omdat je bij lasertag ook moet bijladen en echt goed moet richten. De hal waar je lasergamet is ook prima. Alleen jammer genoeg geen bovenverdieping of doolhof. Maar aardige man die ons begeleidde. Kortom gewoon top. Ik denk dat ik nog wel een keer kom met mijn vrienden, als zij dat ook willen
Vriendelijk personeel met geduld en goede uitleg over lasertag. De ruimte is heel gaaf opgezet. Aanrader voor een top uitje!
Ook heel leuk voor volwassenen, zelfs leuker dan verwacht! Waren met zn 6en, verschillende rondes gespeeld 2v2v2, 3v3,ffa. Qua prijs ook heel vriendelijk, wat ook maakt dat je dit vaker kan doen ipv saai bowlen bijvoorbeeld. Thanks en zeker tot een volgende keer.
Echt leuk om een keer te lasertaggen. Zeker dat je je wapentype kan veranderen en dat je actiever bezig bent dan bij lasergamen. Is dus zeker een aanrader.
Goed geregeld, goed parcours, kundig personeel, sfeerverhogende muziek. De juiste keuze voor ons kinderpartijtje
Beetje verstopt op een industrieterrein, maar eenmaal binnen verbaas je je over de ruimte. Met een groep ruim een uur gespeeld. Gezellig en kundig personeel dank je Myrthe en Maarten voor de ervaring!. Omdat het wat rustig was hebben we ook de VR ruimte mogen zien. Wow dit is zeker niet te vergelijken met de doorsnee VR experience. Super apparatuur en leuke games. Dit staat met stip op 1 op onze To do lijst!
Vandaag het kiderfeestje gevierd van mijn zoon die 10 jaar is geworden. Heel vriendelijk ontvangen. Het was een groot succes. De jongens hebben eerst een paar potjes lasertag gedaan en daarna diverse VR activiteiten. Ontzetten leuk voor jong en oud. Een aanrader.
Kinderfeestje gevierd met zoon die 8 werd verder bijna allemaal kids tussen 9-11. Het was zeer geslaagd ! Complimenten.
Erg leuke groepsactiviteit om te doen met bijvoorbeeld een vriendengroep of een werkteam. De spanning wordt goed opgebouwd door het donker en game-muziek en door een van de twee teams die je zelf in kan delen alvast het veld in te sturen terwijl de ander wacht. Ook maakt de mogelijkheid tot verschillende wapens te selecteren met een knopje op je nep-wapen het erg realistisch. Het behalen van een goede killstreak /score zorgt ervoor dat je keuze hebt uit meer wapens en andere voordelen. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid