facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lasergamenvoorthuizen

Lasergamenvoorthuizen

Info

Ik verhuur lasergames om van ieder feestje een top feestje te maken. Lasergamen is voor jong en oud, want wij hebben zowel geweren als pistolen.



"Geen zin om een lasergame set te kopen? Maar wel willen lasergamen? Huur dan lasergames bij: lasergamenvoorthuizenWe hebben pistolen, geweren en andere leuke extra's.We verhuren zowel in Voorthuizen, Barneveld, Putten en omstreken."
Adres: Bakkerswerg 56, 3781GP Voorthuizen
Telefoonnummer: 0342-476654
Stad: Voorthuizen
Route: Bakkerswerg 56
Postcode: 3781GP



op zoek naar gerelateerd: Lasergame huren volwassenen, Lasergamen Veenendaal, Laserfeestje nl, Lasergamen in huis, Lasergame target kopen, Lasergamefeestje, Lasergame Capture the flag, Lasergame Ede
Recensies
Super service. Mooie lasergame spullen. Reservegeweer, extra batterijen incl. schroevendraaier. Duidelijk instructiefilmpje en flexibel met halen en terugbrengen. geregeld. Snelle reactie. We hebben een super middag gehad. Voor herhaling vatbaar en echt een aanrader!
Wij hebben de guns gehuurd met de klas, ontzettend leuk! Prima service en fijn dat er flexibele tijden zijn voor het ophalen van de materialen!
Positieve ervaring met het huren van de lasergameet. Wij waren in Ermelo op kamp en niet in de mogelijkheid om de sets op te halen. Dit was geen probleem. Tegen een kleine meerprijs werden de materialen op locatie gebracht. Communicatie verliep soepel en snel. Degelijke spullen en voldoende reservebatterijen etc. voor als het nodig is. Goede uitleg gekregen bij de materialen en alles was terug te vinden in de handleiding of in het uitlegfilmpje.
We hadden de lasergeweren gehuurd voor een verjaardagsfeestje met kinderen van ongeveer 11 jaar. Dit was letterlijk een schot in de roos. Ze zijn een paar uur zoet geweest met achter elkaar aanrennen. We organiseerden dit op een stukje speelterrein Indianenbos in het bos van Ermelo. Geslaagd!
Heel fijn dat ik een uitgebreide toelichting kreeg op het gebruik van de laserguns bij afhalen! Goed flexibel in haal-/brengtijden en echt waar voor je geld. Wij hadden een topfeestje met een groep stoere 9-jarige meiden!
Wij hebben vandaag een superleuk feestje gehad met de lasergeweren. Perfect verzorgd in een stoere kist, compleet met extra geweer en batterijen voor de zekerheid. We hebben de grote geweren genomen wat toch weer net een beetje stoerder is. Mooi systeem waardoor valsspelen niet mogelijk is.
Leuke jongen, goed materiaal, fijne uitleg
De kinderehebben hebben genoten van het lasergamen. De laserguns werkten goed, de targets ook waardoor het 'vlag veroveren' ook gespeeld kon worden in het bos. Dank ook voor de goede uitleg en leuke extra dingen schmink etc. Top service!
De anti cheat laserguns gehuurd voor een kinderfeestje met jongens van 10 jaar. Ze hebben zich hier 2 uur lang goed mee vermaakt. Feestje moest verplaatst worden van datum maar dat was geen probleem.
Een hele leuke activiteit voor kinderen, jeugd of zoals bij ons een aantal vrienden onder elkaar. Anti cheat guns hebben een goed bereik en werken uitstekend. Genoeg extra batterijen bijgeleverd maar niet eens nodig gehad. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid