facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lasergame Verhuur Westland

Lasergame Verhuur Westland

Info

Lasergame Verhuur Westland verhuurt laserpistolen voor kinderfeestjes. Een hele middag spel, actie & plezier! Huur ze nu voor het leukste kinderfeest ooit!

Geschiedenis

Lasergame Verhuur Westland verhuurt laserpistolen voor kinderfeestjes. Je kunt rode en gele pistolen en doelwitten huren (zie de foto's). Een pistool huur je voor €5.50 en per 2 pistolen huur je er gratis een doelwit bij. Op de pistolen zitten verschillende knoppen: voor een schild, volume, vuurkracht en teamkleur. Met het schild ben je 15 seconde beschermd, maar daarna kun je het schild een tijdje niet gebruiken. Met het volume kan je het geluid bepalen. Als je geen geluid wilt hebben dan moet je er een koptelefoon op aansluiten.
Vuurkracht: met de vuurkracht kan je bepalen hoeveel schade je aan je tegenstander toebrengt, maar hoe harder de vuurkracht hoe meer vertraging er tussen de schoten zit. De teamkleur bepaalt in welk team je zit. Hou de knop korte tijd vast en de kleur zal veranderen.
Levens: het aantal levens wordt aangegeven door 3 lampjes die achter op de lasergun staan.



"Samen met onze partners in Delft, Den Haag, Utrecht en Amsterdam verhuren wij laserpistolen voor kinderfeestjes en andere actieve evenementen. Een hele middag spel, actie & plezier!Voor €5,50 per pistool inclusief doelwitten heb je een topfeest en doen we er leuke speltips bij. Ook bieden we verschillende coole pakketten aan, met stoere legerkleding bijvoorbeeld!"
Adres: Het Veld, 2681JZ Monster
Telefoonnummer: 0641904690
Stad: Monster
Route: Het Veld
Postcode: 2681JZ



op zoek naar gerelateerd: Lasergame huren Den Haag, Lasergame set huren Delft, Lasergame huren met vest, Lasergame Delft, Rens lasergame, Lasergame overdag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Passion 4 Beauty Passion 4 Beauty 1 km Gisteren voor de derde keer langs geweest voor een gezichtsbehandeling. Gezien mijn p...
Doelpunt van de week Doelpunt van de week 2 km Elke week na Studio Sport ben ik benieuwd wat het Doelpunt van de week is. Deel je er...
Dé Dierendrogist Animal-Nature Dé Dierendrogist Animal-Nature 2 km Super geknipt en alles wat erbij hoort zeer tevreden
Recensies
Super fijne communicatie. Goede uitleg over de laserguns en goedkoop.
Goede prijs kwaliteit verhouding. Fijn dat we twee extra laserguns meekregen voor het geval er guns leeg of stuk waren. Communicatie per mail/telefoon zou beter kunnen, maar dat ligt waarschijnlijk aan de jonge leeftijd van de ondernemers. Knap dat ze op die leeftijd al een bedrijf hebben.
Duidelijke uitleg en goede kwaliteit.
Super goede uitleg gehad vooraf. Tijdens kinderfeestje super leuke dag gehad met deze top verhuurder. Wij gaan nog eens huren…..
Erg enthousiast, goede franshise houder, erg gemotiveerd laat de volgende vestiging maar komen.
Leuk voor een feestje ook voor 6 jarigen.
goede duidelijke uitleg
Super goed georganiseerd, super leuke spellen, enorm veel plezier gehad
geweldig feestje gehad, aardige directeur
Leuk kinderfeestje voor mijn zoon met de laserguns.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid