facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lasergame Verhuur Boekel

Lasergame Verhuur Boekel

Info

Huur hier uw eigen Lasergame set al vanaf €30!

Geschiedenis

Heeft u vragen of interesse aarzel dan niet om ons een bericht te sturen



"Bij Huur een Lasergame , huur je net zoals de naam al doet vermoeden een stoere legerkist met lasergame pistolen voor 10 personen. Nieuw is onze anti cheat XL setAlles ready to play , in de kist vind je lasergame pistolen , teamlintjes , team vlaggen, VIP maskers, gratis oorkondes speluitleg en reservebatterijen en een schroevendraaier.De lasergame kun je huren voor kinderfeestjes, familiedagen/weekenden , bedrijfsfeestjes, schooluitjes etcMaak nu gebruik van onze speciale weekend aanbieding deze geweldige lasergame set het hele weekend voor slechts €50,-De lasergame set verzenden wij desgewenst door heel Nederland naar een PostNL servicelocatie Hierdoor kunt u in heel nederland binnen 500 meter de set ophalen en weer retourneren."
Adres: Boekel (gemeente)
Stad: Boekel



op zoek naar gerelateerd: lasergame huren, lasergame huren kinderfeestje
Recensies
Super service!! Zowel aan de telefoon als online goed geholpen. Er werd zelfs rekening gehouden met de bezorgingsproblemen van de bezorger en kregen we het eerder verstuurd zodat ze er zeker van waren dat we het op tijd ontvingen. De uitleg, de box met spullen erin was allemaal tot in de puntjes. Ook de afhandeling vd borg etc was zeker een pluspunt. Meer dan dan 5 sterren waard! Ik zou het zeker iedereen aanraden. De kids hebben ontzettend veel plezier beleefd in de bossen met de laserguns. Prijs kwaliteit verhouding is ook goed.
De service was meer dan geweldig, we hadden de lasergame set ruim op tijd binnen, om er zeker van te zijn dat we het op de verjaardag van mijn zoontje konden spelen. Super leuk als kinderfeestje! Denk er van te voren overna welke spel leuk is om te doen en hoe alles werkt :
Ontzettend leuk kinderfeest gehad dankzij deze box. De handleiding is duidelijk en spellen spreken voor zich. Netjes ruim op tijd voor feest gestuurd.
Super lasergame set gehuurd. Niet duur! Werkte prima. Voor herhaling vatbaar!
Super geregeld, opgehaald en afgeleverd bij servicepunt post. De laserguns doen het erg goed, de kinderen hebben genoten! Volgend jaar huren wij deze zeker weer!
Mijn dochter heeft samen met 8 andere 8e groepers een fantastisch feestje gehad. Wij wonen op een boerderij en hadden met pallets, tractors, paardentrailer, etc etc een mooi en avontuurlijk speelveld gemaakt. De kist met laserguns en andere attributen was een stoer decorstuk. Over de kist gesproken; zeer compleet met lintjes, reseverbatterijen, oorkondes, vip maskers en meer. Speluitleg helder geformuleerd met variatietips. Kortom; een aanrader!!
Super leuke laser-game activiteit in de school gehad met collega's. Voor de volgende ronde weet ik jullie weer te vinden, bedankt!
Goede uitleg, lasergames ruim op tijd, alles was prima in orde. Kinderfeestje was geslaagd!
Top idee voor kinderfeestje! Makkelijk te reserveren, ophalen bij PostNL locatie, hele weekend plezier en zondag weer retour! Speluitleg zit erbij en alles is duidelijk beschreven! De kids vonden het geweldig!
Super service en duidelijke communicatie! Ook voor een vriendengroep van eind 20 is de lasergame set een succes, tijdens ons vriendenweekend konden ze niet stoppen met spelen. Ik zou het zeker aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid