facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Laser Oirschot

Laser Oirschot

Info

Laser Oirschot verwerkt materialen naar elke gewenste maat of ontwerp. Met onze C02 laser is het mogelijk om materialen te snijden en/of te graveren!



"Partner in creatief gepersonaliseerd maatwerk!Wij zijn de praktische uitwerkers van uw idee of vraag! Met onze computer gestuurde lasermachines snijden en graveren we een groot scala aan materialen en zijn we snel instaat een idee tastbaar te maken. Meedenken met uw vraag en een passende oplossing bieden is onze kracht! Bekijk snel ons mooie portfolio."
Adres: den uitvanck 15, Oirschot
Telefoonnummer: 0652556925
Stad: Oirschot
Route: den uitvanck 15



op zoek naar gerelateerd: Lasertechniek Oirschot
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
West Sound & Light West Sound & Light 374 meter Welkom bij West Sound & Light! Uw totaal leverancier in licht, geluid, podia en drive...
Pedicurepraktijk Het Groene Woud Pedicurepraktijk Het Groene Woud 2 km Antoinette is al jaren mijn vaste diabetes pedicure. Ik heb een goede ervaring met ha...
Recensies
men heeft bij mij mijn houten logo geplaatst van 1 bij 2 meter en ziet er echt top uit. en dat vertel ik als zijnde directeur van een eikenhout bedrijf die door heel europa levert . top job gedaan
Mooie, maatwerk producten. We hebben er veel plezier va. Snelle service en vriendelijk contact.
Super goede service ben heel goed geholpen. Het eindproduct was ook prachtig. Aanrader!!
Super snelle service, vriendelijk en vlot contact gehad via chat en goed geholpen met het ontwerp. 2 dagen later product in huis!
Zeer tevreden van zowel de service als de kwaliteit van de producten. Niets op aan te merken, zeker aan te raden!
Voor onze bruiloft maakte Laser Oirschot een erg mooi welkomstbord! De service en kwaliteit zijn boven verwachting goed. De bedoeling was dat het bord er 1 dag mooi bij zou staan maar we zijn intussen bijna een halfjaar verder en het staat nog steeds mooi te pronken bij onze achterdeur!
Denken goed met je mee, drukproef snel ontvangen, snelle levering en perfect gemaakt. Dus super tevreden en zeker een aanrader!
super tevreden over het resultaat van de bestelde borrelplanken. goed onderling overleg vooraf en snel gereed.
Een super mooie flesopener, een mooi bedankje voor onze gasten. Is mooier geworden als gedacht.
Voor het bedrijf originele relatiegeschenken gezocht. Zodoende dat ik bij Laser Oirschot uitkwam. Na een bak koffie en leuk gesprek tot wat items gekomen. Het resultaat mag er wezen hoor! Met wat twijfels over bepaalde details in ons bedrijfslogo, is alles tot zijn recht gekomen, waar de kleine details mooi zichtbaar mee zijn genomen in het graveer/laser werk. Onder de indruk van het resultaat! Een warme en vlotte communicatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid