facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Laser Centrum Biltstraat

"Huidzorg Laserklinieken is ontstaan in 1998 vanuit onze eertse vestiging Laser centrum Biltstraat. Wij zijn nu door heel nederland te vinden met 6 all-round huid- en laserklinieken met meer dan 20 jaar ervaring. Onze kliniek bezit 12 verschillende lasers van zeer hoge kwaliteit waardoor bijna alle huid- en haarproblemen behandeld kunnen worden. Veiligheid en kwaliteit zijn erg belangrijk in de kliniek. Er wordt uitsluitend behandeld door ervaren Hbo-opgeleide huidtherapeuten die BIG geregistreerd zijn.Voor elke cliënt wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Hierin wordt besproken wat de cliënt kan verwachten van de behandeling, hoeveel behandeling nodig zijn en wat de kosten zijn."
Adres: Biltstraat 405 , Utrecht 3572 AV, NL
Telefoonnummer: 030 214 5909
Stad: Utrecht
Route: Biltstraat 405
Postcode: 3572 AV


Openingstijden

Maandag: 08:45-17:00
Dinsdag: 08:45-17:00
Woensdag: 08:45-17:00
Donderdag: 08:45-17:00
Vrijdag: 08:45-17:00
Zaterdag: 08:45-17:00


op zoek naar gerelateerd: laser centrum biltstraat recensies, biltstraat 405, medisch centrum biltstraat contact, laser utrecht, lasercentrum amsterdam, tattoo laser utrecht, laser centrum almere, medisch laser centrum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gulsen Beauty Salon Gulsen Beauty Salon 3 km Top service, mevrouw weet waar ze mee bezig is, zeker een aanrader.
Recensies
Ik mocht komen voor een consult. Wellicht kon ik direct geholpen worden. Uiteindelijk is er over 4 maanden plek en dermatologen werken daar niet in de zomer. Ieder andere kliniek waar ik heen zou gaan zou mij nu ook niet helpen. Heel vreemd geholpen door de telefoniste en degene die het consult deed. Net of ik gek was.
02-02-2023 Beste @i7 4770, Ik sta in jullie dossier in ieder geval en heb ook betaalbewijzen. Als je wil kan die die wel uploaden. Diegene die onredelijk is zijn jullie die voor alleen een gezichtsbehandeling 200 euro vragen zonder resultaat. Ik had mijn behandelingen bij de ene medewerker... Kan haar naam niet herinneren, maar volgens mij begon het met een M. Per laserbehandeling alleen mijn gezicht betaalde ik rond 200 euro. Voor die hoge bedragen had ik niet verwacht dat ze mijn gezicht zou verbranden. Daarnaast heeft ze het onjuiste advies gegeven. Ik ben niet de juiste kandidaat om gelaserd te worden. Of ze heeft geen gevoel voor dit werk of ze wil alleen geld verdienen. Ik gaf aan dat ik ontevreden was een mannelijke manager belde mij boos op en ben daar nooit meer naar terug gegaan. Ben boven 1000 euro kwijt niet met resultaat tot ontharing, maar haargroei op mijn gezicht.
Ik loop bij Huidzorg en Laserklinieken voor laserontharen. Hele vriendelijke huidtherapeuten die mij erg op me gemak laten voelen. Ben ook erg te spreken over het resultaat van de behandelingen, zou het iedereen aanraden! Erg vakkundig en ze weten wat ze doen!
De kliniek is voornamelijk goed in de marketing. Bluft te veel over apparatuur en diploma's van personeel. Kennis is er niet. Ik heb dun haar gehad en wilde voor gemak daar ook van af. Ik werd aangeraden om te laseren. Na laseren is het haar op mijn gezicht en hals dikker en dikker geworden. Ik vroeg om hulp en de hele team klaagde mij bij de manager aan dat ik de vervelende klant was. Ik heb zelf een laser tool gekocht en daar stond dat personen met dunne haren niet geschikt zijn en ook in andere laserklinieken werd het mij verteld dat ik er beter niet aan kon beginnen. Alleen een mooie kliniek met veel psychologie en marketing om mensen in de mal te nemen. Ze vragen bakken met geld.
Erg tevreden over de deskundigheid en ontzettend professioneel personeel Fijne ontvangst en er wordt goed naar je geluisterd. Voel me erg op mijn gemak tijdens de behandelingen en raad zeker deze kliniek aan.
De kliniek is ergens het afgelopen jaar overgenomen door een groter bedrijf. de kwaliteit is hierdoor aanzienlijk achteruit gegaan.
Let erop dat hier een aantal hoogstwaarschijnlijk neppe reviews tussen staan. Hebben het allemaal over "er wordt heel goed geluisterd" en "deskundig en professioneel advies" en "zou direct weer teruggaan voor meer". Niet echt netjes om zo mensen van hun geld af te troggelen.
Zeer professionele club. Goede en duidelijke intake. Ze zeggen wat ze gaan doen en vervolgens doen ze wat ze gezegd hebben. Erg tevreden met eindresultaat.
Ik kan deze kliniek van harte aanbevelen. Dr Vera Heydendael en haar collega’s zijn ongelofelijk vriendelijk en geruststellend, en uiterst deskundig. Ik ben zeer, zeer vriendelijk geholpen en zou dan ook zonder enige twijfel teruggaan mocht dat nodig zijn.
zeer goed behandeld vriendelijk en alles goed uitgelegt een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid