facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Las Salinas Veldhoven

Las Salinas Veldhoven

Info

tapas spaans mexicaans restaurant



"Mexico in VeldhovenOns sfeervolle restaurant brengt een stukje Mexico naar Veldhoven! Onze kleurrijk aangeklede decor zal u doen denken dat u er echt even uit bent! Naar Las Salinas gaat u alleen wanneer u genoeg tijd heeft, want als u eenmaal zit wilt u niet meer weg!"
Adres: burgemeester van hoofflaan 157, 5503 bl Veldhoven
Telefoonnummer: 040-2533860
Stad: Veldhoven
Route: burgemeester van hoofflaan 157
Postcode: 5503 bl



op zoek naar gerelateerd: Onbeperkt tapas Veldhoven, Restaurant Veldhoven, Borrelplank Veldhoven, Afhalen Veldhoven, Las salinas facebook, Spaans restaurant Veldhoven, De Bengel Veldhoven, Tapas afhalen Veldhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Bengel Veldhoven De Bengel Veldhoven 1 km We kwamen vaak bij de Bengel in Eindhoven tot corona dus het was fijn om naar deze te...
Jan 's Polder Jan 's Polder 2 km Een goed verborgen no-nonsens restaurant met een mooi tuinterras, serre en binnenruim...
Recensies
Lekker buiten gezeten in de tuin die leuk is ingericht. Eten is goed maar wel lang op moeten wachten...veel nieuw personeel. Daarom voor toetje uitgeweken naar ijsspeciaalzaak om de hoek! Parkeren: Parkeren kan direct voor de deur en is gratis.
Laat ik beginnen met het beste, de smaak van het eten was perfect. Dat was gewoon heel lekker. Alleen de porties zijn echt klein geworden. Gewoon belachelijk dat je 6.95 betaald voor bijvoorbeeld een miniburger, dan verwacht je wel iets meer als een brood kruimel met een bolletje vlees erop. Ook 4 calamaris stukjes voor 5 euro is echt belachelijk. We moesten 2x meer als 1 uur wachten op onze tapasplank. Na 2uur gingen we en had ik nog honger. Dat is heel jammer want nogmaals de smaak was echt lekker. Maar gezien de kosten en het lange wachten , niet voor herhaling vatbaar. Laatste minpunt maar niet onbelangrijk, de hygiëne was echt matig. De tafel plakte aan alle kanten en de menukaart ook. De bordjes en bestek waren ook vies.
Het is de gezelligste huiskamer van Veldhoven! Prijs/kwaliteit verhouding voor de tapas gerechten is prima. Ze hebben de lekkerste Sangria ooit! De eigenaars weten er altijd een feestje van te maken. Kijk alweer uit naar de volgende keer Parkeren: Ligt aan de markt. Op de markt is voldoende parkeergelegenheid.
Goede service. Zeer gastvrij. Goed eten. Zeker een aanrader. Lekkere tapas.
Heerlijk eten , gezellige hardwerkende mensen, fijne sfeer!!! Wij komen hier graag
Leuk restaurant, gemoedelijke sfeer en vriendelijk personeel. We waren met een groot gezelschap. Diverse tapas gerechten gehad. Eten was wel goed maar niet bijzonder Mexicaans. Parkeren: Grote parkeerplaats. Speciale dieetwensen: Perfect.
Het is extreem skeer. Koude afbakbroodjes vooraf, nachos en guacamole die gewoon van de supermarkt kopen. De wraps zijn gevuld met Johma tonijnsalade en de 'Bruchetta' is een afbakbroodje met tomaat. De biefstuk was aan de droge kant, doorbakken en had amper smaak. Het zout hebben ze hier nog niet uitgevonden. De garnalen verdrinken in de olie en zijn te lang gebakken. De krulfriet komt duidelijk gewoon uit een zak, en de kipdrumsticks van de supermarkt met minimale kruiden. De tiramisu leek verdacht veel op die van de AH, en de cheesecake en ricotta waren hetzelfde dessert alleen met een andere topping. Waarschijnlijk ook voorverpakt. Er staan spelfouten in de verkleurde menukaart. Het voelt alsof iedereen het er op heeft gegeven om er nog iets van te maken. De gemiddelde Hollander kookt thuis beter. De service was snel, maar dat is geen verrassing aangezien de extreem lage kwaliteit. Ik schrijf niet vaak reviews maar dit was zo slecht dat ik het niet kon laten. P.s. de parkieten waren het hoogtepunt en het enige lichtpuntje.
Las Salinas een geweldig restaurant met een zeer gezellige sfeer. Het restaurant is harmonieus en stijlvol ingericht.Het personeel is erg vriendelijk. Zodra je aankomt voel je je welkom.Het eten is heerlijk. Daar hebben ze de lekkerste spareribs. We komen graag terug.
Wij zijn er al een paar keer gaan eten en altijd vriendelijk en persoonlijk personeel getroffen die hun uiterste best doen om het je naar de zin te maken. En de prijs/kwaliteit verhouding is prima. Gezellig, knus en voor herhaling vatbaar. Parkeren: Voldoende en gratis parkeergelegenheid.
Lekkerste tappas in de omgeving!! Super lief personeel en top eigenaar, altijd lekker eten en je word super snel geholpen. Hartstikke leuk restaurantje om te eten, je raakt er binnen niet uitgekeken. Gr Myran
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid