facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Las Hapas

Las Hapas

Info

LAS HAPAS serveert vanuit de foodcaravan nachos, quesadillas en andere heerlijke Mexicaans gerechten. Homemade en lekker eten om te delen. Tot Las Hapas!

Geschiedenis

Foodtruck, Catering, Huiskamerrestaurant en nog veel meer



"Happen bij de baas is een lunchzaak met een delicatessen- en cadeauwinkel in het centrum van Almelo aan het Kolkje 2.Ontdek verrukkelijke kazen en worsten, olijven, wijnen, bieren, hippe cadeaus, relatiegeschenken en kerstpakketten.Fan van ambachtelijk lekkers? Lunch met dikke, vers belegde boterhammen en salades. Of met een kaasplank en gekoelde wijn ;"
Adres: Terras 12, 7609XR Almelo
Stad: Almelo
Route: Terras 12
Postcode: 7609XR



op zoek naar gerelateerd: Daghap Almelo, Horeca Almelo, Restaurant Almelo Grotestraat, 3-gangen menu Almelo, Kerstmenu afhalen Almelo, Terras Almelo, Borrelen in Almelo, Restaurant Amaliaplein Almelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bully's Bratwurst Bully's Bratwurst 3 km Typisch Duitse eetkraam Verkoop van XL bratwurst, currywurst, bockwurst. Voor bedrij...
Kip Ik Heb Je - XO Food Group Kip Ik Heb Je - XO Food Group 5 km Wij hebben thuis en spelen cadeau gedaan aan een 40 jaar getrouwd bruidspaar. In deze...
Recensies
Lekker geluncht! Vlotte bediening en snel eten op tafel. Lekker brood, wat ruim belegd is.
Geweldige zaak! Heerlijke smoothies en zelfgemaakte ice-tea. Broodjes zijn goed beleged en de ingrediënten zijn vers. Bediening is helemaal top, aardige en beleefde mensen. De service is ook erg snel en het interieur is gezellig en sfeervol aangekleed. En dat allemaal voor een normale prijs, hier komen we zeker terug.
Wij zochten een hotspot in Almelo en kwamen uit bij Happen bij de baas. Super leuke tent met gastvrij personeel en een gemoedelijke sfeer. Het vlees wordt vers gesneden en de producten worden huisgemaakt. Als afsluiting van de lunch konden we genieten van een goede kop cappuccino en flat white en een gigantisch lekkere cheesecake. Dit is een lunchroom waar we zeker een keer terug komen.
Gezellig om even buiten te zitten met lekker weer. 4 jaar geleden Heden - nogsteeds een leuke plek met gezellig personeel en heerlijk eten!
Kijk dat wordt gerund door iemand die het begrijpt; een heerlijke plek, goed&lekker&mooi eten! En echte lokale gastvrijheid! Hier komen we zeker een keer terug!
Gezellig ingerichte compacte lunchroom met veel variatie op de kaart en leuke informele bediening. Producten zijn hoogwaardig!
Ontzettend lekker gegeten. Ook met mooi weer kun je heerlijk buiten zitten. Bediening liet soms op zich wachten maar we hebben ons zelf bedacht dat dit misschien komt doordat alles vers bereid wordt. Al waren we 1 van de 2 tafeltjes die er zaten. Al snel werd het daarna drukker en zat het helemaal vol. Echt een aanrader!! Ook lekkere delicatessen voorin de winkel te koop. Erg verleidelijk.
Hele goede delicatessen en ontbijt, lunch & borrelzaak! Sinds kort het ontbijt erbij en dat is net zo goed als de rest. Heerlijke lokale producten en een gezellige sfeer. Je voelt je altijd thuis én de keuze is uitstekend en zeer smaakvol Kevin is bovendien een hele goede gastheer! Bedankt weer, wij blijven terugkomen. Ook met kinderen heel leuk.
Heerlijk! Alles top, personeel super vriendelijk en het eten en drinken is amazing.
Hele toffe zaak op een prachtige locatie in Almelo. Je kan er ontbijten, lunchen, borrelen of zelfs je avondeten meenemen. Alles mag to go, maar binnen of buiten zitten bij HAP is natuurlijk veel gezelliger. Goede service, goede en smaakvolle producten lokaal en altijd wat nieuws/lekkers. Ook wordt er goed met je meegedacht én is het met speciale broodjes en drinken voor kinderen ook heel leuk voor het hele gezin. Ik kom er graag en vaak. Zeker een aanrader in Almelo en omgeving.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid