facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Las en metaalbewerking de Visser

Las en metaalbewerking de Visser

Info

Wilt u ook iets laten maken? Of wil u een vrijblijvende offerte? Heeft u vragen?

U kunt ons bereiken via:
[email protected]

Label

Als liefhebber van Scania zijn we voor de hobby begonnen met het opknappen van een 80 Super. Omdat sommige dingen niet meer te verkrijgen zijn, zijn we ze maar zelf gaan maken.

Naast fabricage en reparatie van vrachtwagenonderdelen kan u ook bij ons terecht voor laswerk in RVS, aluminium en natuurlijk staal.

Producten

- Las en metaalbewerking
- RVS trapleuning
- Gereedschapkisten o.a voor vrachtwagens.

Adres: Rikkeweie 6, 4353 RV Serooskerke, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: 0622223435
ln.tendnaleez@krewsalressived
Stad: Serooskerke
Route: Rikkeweie 6
Postcode: 4353 RV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Multi-cases.nl Multi-cases.nl 103 meter Wij kopen explorer cases bij dit bedrijf en zijn heel tevreden. Goede service en supp...
Recensies
Kledingrekken voor in winkel interieur laten maken. José is meedenkend en heeft naar volle verwachting afgeleverd.
Vermijd deze cheater, verkoopt onvolledige reparatiesets. Vraagt ​​om meer geld voor zijn eigen fouten. Controleer alle inhoud voor betaling! Er is nog steeds een foto op de website van het bedrijf waar deze gevraagde onderdelen op dezelfde foto staan, maar al deze onderdelen zijn niet inbegrepen bij aankoop. Na deze feedback op basis van de feiten, vertelt het iets over een persoon die een negatieve feedback achterlaat op mijn werkplek die hier niets mee te maken heeft. Pas op!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid