facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Larorent Land Rover verhuur

Larorent Land Rover verhuur

Info

Verhuur van Land Rover Defenders met daktent en Defender Campers

Geschiedenis

Wij verhuren Land Rover Defenders met daktent(en) , hefdak of afzetunit voor uw expeditie of avontuurlijke reis.



"Bij ons kunt u een Land Rover Defender met daktent huren voor een avontuurlijke vakantie. We hebben twintig Defenders in de verhuur."
Adres: Erve Oosterveld 5, 7625NC Zenderen
Telefoonnummer: 0747110350
Stad: Zenderen
Route: Erve Oosterveld 5
Postcode: 7625NC


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 16:30
Dinsdag: 07:30 - 16:30
Woensdag: 07:30 - 16:30
Donderdag: 07:30 - 16:30
Vrijdag: 07:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Defender huren voor 1 dag, Land Rover oldtimer huren, Land Rover huren Schotland, Land Rover Defender huren Noorwegen, Land Rover Discovery huren, Nieuwe Defender huren, Land Rover huren vakantie, Defender te huur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Station Zenderen Station Zenderen 111 meter Herbouw station zenderen
Recensies
Ontzettend leuke en vriendelijke verhuurders. De auto zelf is een gaaf ding met een daktent die in minder dan een minuut op staat. Ik ben soms wat kieskeurig maar dit matras lag heerlijk. De auto is verder gevuld met dat wat je nodig hebt om simpel te kamperen. Je merkt wel dat de auto oud is maar dat is onderdeel van de ervaring zeg ik maar. Wij hebben een superleuke vakantie mogen beleven. Zeker voor herhaling vatbaar.
Wat een avontuur heb ik gehad samen met Dormo, een vakantie om nooit te vergeten. Alleen op reis met deze stoere wagen was fantastisch. En natuurlijk de enthousiaste reacties van de andere Defender liefhebbers maakte mijn reis compleet. Voor de volgende vakantie weet ik al wat mijn plannen zijn. Tot snel!!
Een prachtige ervaring om met de Defender 90 'Deffie' Noorwegen te ontdekken. Het was een avontuur waar we nog lang van kunnen genieten en dat we graag nog een keer willen doen. Het zoeken van de beste plaatsen voor onze slaapplek was in dit seizoen een makkie zodat we de auto op de mooiste plekken konden zetten. Genieten!
Nu twee keer bij Larorent een Defender gehuurd. Beide keren fantastisch! Auto's zijn technisch perfect en verder is het lekker sportief rijden. Heerlijk! Service heel relaxt en contact met Paul verloopt via WhatsApp altijd voorspoedig.
In Schotland een fantastische trip mogen maken in gezelschap van drie goede vrienden en de Land Rover Defender 130 onze gezamenlijke extra vriend deze trip. De mannen van Larorent hebben een puike wagen geleverd, waren heel coulant en relaxed en zijn uiteraard echte liefhebbers/ambassadeurs van de Land Rover Defender.
Inmiddels voor de vierde keer een fantastische Land Rover Defender met twee daktenten gehuurd. Ooit één keer ergens anders geprobeerd en toen kreeg ik pech door achterstallig onderhoud :- . Sindsdien gekozen om alleen nog bij de Defender specialist te huren. Volgend jaar weer! Bedankt!
In augustus 3 wekenlang een Landrover Defender 90 gehuurd. Het reserveren van de Landrover verliep soepel en ook toen ik de huur periode wilde verlengen was dat zo geregeld. Het rijden met de Defender was even wennen maar na een tijdje wil je niets anders meer. De daktent opzetten kost je ongeveer 10 min. Tijdens mijn geweldige trip door Noorwegen was het veel zwaaien naar andere Defender rijders en je hebt ook veel aanspraak met zo’n auto. Onderweg een klein mankement/defect opgemerkt en dit direct gemeld bij Larorent. Je krijgt binnen een paar tellen antwoord met de nodige informatie en gelukkig kon ik mijn reis gewoon vervolgen. Ik zal zeker nog een keer hier huren en kan iedereen dit bedrijf aanraden mocht je eens een avontuur met een Landrover willen beleven.
Wat een feest om met zo'n auto op pad te zijn! En wat een heerlijk bedrijf is dit. Een Landrover doet wat ie moet doen en dat is ook precies hoe dit bedrijf zich gedraagt. Heldere afspraken, duidelijke uitleg en no nonsens attitude. Niet langer twijfelen, doen!
Wij hebben de afgelopen twee weken een topvakantie gehad met de Land Rover 90 300TDI automaat. Wat een klassebak! We zijn in alle gemakken voorzien en zijn probleemloos van Nederland naar Zweden en visa versa gereden. De daktent heb je binnen tien minuten opgezet en biedt prima ruimte voor 2 personen. Het mooiste van de reis? De vrijheid! En de nieuwsgierige blikken van andere reizigers en zwaaiende 'Defender-eigenaars' op de snelweg niet te vergeten. Vijf sterren zeker waard. Oerdegelijke service, wagen & ervaring voor een zeer schappelijke prijs. Wij gaan graag nog een keer!
Met heel veel plezier een week in op de Defender 90 gebivakkeerd. Niet meer de mooiste maar oerdegelijk en goed onderhouden! Goede basis uitrusting, makkelijke daktent en probleemloos 2500km gereden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid