facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LaRock Werkt

LaRock Werkt

Info

LaRock Werkt | Steengoed in arbeidsbemiddeling

Adres:
Telefoonnummer: 06 - 21808225
Stad: Roelofarendsveen


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Ik heb een leuke baan aan La Rock te danken! Zowel de intake op de vestiging als de verdere communicatie per mail of telefoon verliep soepel en snel. Zij toonden betrokkenheid en er werd geluisterd naar mijn wensen. Erg fijn allemaal!
LaRock Werkt geeft aan service en persoonlijk contact hoog in het vaandel te hebben. Helaas heb ik daar zeer weinig van gemerkt. Nadat ik na een week nog niets had gehoord over mijn sollicitatieprocedure, heb ik zelf contact opgenomen met mijn contactpersoon bij LaRock Werkt. Zij gaf aan dat de opdrachtgever ziek was en dat ze er nog op terug zou komen. Na dit contact heb ik nooit meer wat van LaRock Werkt vernomen. De kracht zit 'm dus duidelijk niet in de communicatie, hoewel ze dat op hun website beweren. Ik vond het enigszins raar dat ik hiervoor contact met LaRock Werkt moest opnemen, aangezien zij aan mij verdienen en daardoor "service" aan mij horen te verlenen. Ook viel het persoonlijk contact tijdens de intake mij tegen. Daar waar andere bemiddelingsorganisaties écht de kandidaat willen leren kennen, was dat hier niet het geval. Er werd totaal niet ingezoomd op wie ik als persoon ben. Ik heb zelf in de bemiddelingsbranche gewerkt en weet hoe het wél kan m.b.t. persoonlijk contact en servicegerichtheid. Ik vind het dan ook raar dat ze een prijs zouden hebben gewonnen m.b.t. dienstverlening.
Via een Facebook bericht ben ik in aanraking gekomen met LaRock Werkt. Het contact verliep erg vlekkeloos en soepel. Ook werd er snel geschakeld tussen de verschillende partijen. Dit heb ik als erg fijn ervaren. Het gevoel van laagdrempeligheid was zeker aanwezig, waar ook nog eens meegedacht werd met eigen wensen. Heel fijn! Ga zo door toppers.
Absolute kanjers daar bij LaRock werkt!! Ik heb een super baan aan hun te danken! Precies iets wat ik zocht en wat bij me past!! Dames ga zo door!! Bedankt voor alles
goed uitzend bureau, met vriendelijk personeel, ook geven ze snel reactie op vragen, en ze hebben goede connecties met de bouw sector.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid