facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Larimar Skincare Institute

Larimar Skincare Institute

Info

Skincare Institute voor laser- en huidbehandeling



"Larimar Skincare Institute is in 2018 ontstaan als een familiebedrijf en gevestigd in een prachtig kantoorpand aan de Zaanweg in Wormerveer. Wij werken dagelijks met veel passie en plezier aan het verbeteren en oplossen van huidproblematiek. Onze missie gaat veel verder dan alleen het aanbieden en uitvoeren van behandelingen. Wij hebben persoonlijk de ongemakken van o.a. overmatig haargroei ervaren en weten daarom dat het voor een hoop onzekerheid en schaamte kan zorgen. Wij vinden het belangrijk om iedereen welkom te heten in een professionele, klinische en laagdrempelige omgeving en maatwerk te leveren. Ieder persoon en iedere huid is immers uniek."
Adres: Zaanweg 119B, 1521 DS Wormereer, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31(0)756152951
Stad: Wormereer
Route: Zaanweg 119B
Postcode: 1521 DS


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00

Recensies
Er heerst altijd een fijne sfeer bij Larimar. Ik heb bij Larimar een peeling, laserbehandeling en Dermalux therapie gedaan. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Loubna zorgt altijd voor een goede behandeling en ik kom er heel erg graag. Loubna weet altijd precies waar ze mee bezig is. Dit zorgt naar mijn idee voor een optimaal resultaat. De praktijk ziet er altijd keurig strak en verzorgd uit wat voor een professionele uitstraling zorgt. Zeker een aanrader!!
Afspraak wordt geannuleerd omdat de medewerker heel onprofessioneel een afspraak had. Ik had veel behandelingen willen doen aan gelaat en lichaam. Mij zijn ze als klant kwijt.
Loubna weet alles over haar vak en gaat zeer netjes, schoon en professioneel te werk. Haar praktijk is werkelijk prachtig! Ruim, netjes en vooral brandschoon, de hygiëne straalt ervan af. Zeer indrukwekkend wat deze dame op jonge leeftijd al heeft bereikt en nog gaat bereiken. Loubna is namelijk iemand die zich graag blijft ontwikkelen en niet bang om te investeren in de aller beste apparatuur. Toch is ze niet alleen maar zakelijk. Tijdens de behandelingen praten we net zo makkelijk over persoonlijke kwesties en is het gewoon gezellig. Ik ga altijd weer graag naar haar toe, niet in de laatste plaats vanwege de goede en snelle resultaten die ze behaalt. Na twee behandelingen laser ontharen is er al zeer duidelijk verschil merkbaar. De haargroei lijkt zelfs al gehalveerd.
Hartelijk ontvangen door de professionele eigenaresse van Larimar Skincare. Ze stelt je gelijk op je gemak en verteld vol passie over de behandelingen welke Larimar Skincare kan aanbieden. Ik kwam voor de lashlift en het verven van mijn wenkbrauwen en wimpers, maar kon gelijk een laserbehandeling voor de bloedvaatjes van mijn neus gaan doen. Ze legt alles stap voor stap uit en de bloedvaatjes aan de zijkant van mijn neus, welke in 23 jaar geleden heb opgelopen tijdens mijn bevalling, verdwenen als sneeuw voor de zon. Ontzettend blij met deze snelle behandeling. Je voelt een klein prikje, maar het is dragelijk. Ik kom zeker terug naar deze salon. De klant staat hier echt voorop.
Ik ga al een tijdje naar Larimar Skincare om mijn oksels te laten laseren. Loubna werkt super professioneel en laat je op je gemak voelen tijdens je laserbehandeling. Voor het laseren maakt ze gebruik van Soprano ICE Platinum. Je voelt absoluut geen pijn. Ik raad iedereen Larimar Skincare aan.
Ik kom nu al een tijdje bij Larimar en ben zeer tevreden over de service van Loubna. Ze is super geduldig en specialistisch. Ze geeft goed advies aan de hand van een huidanalyse scan. Ze heeft veel kennis over alle behandelingen maar ook over alle producten. Het is altijd fijn om langs te gaan, of het nu voor een wimperlift is of voor een peeling of nabehandeling. Er wordt altijd echt tijd voor mij genomen en ik ga altijd met een fijn gevoel weer naar huis.
Voor het eerst COMPLEET pijnloze behandeling. Zeer zorgvuldige intake. Ik ben vaker op andere plaatsen geweest en dan werd dit afgeraffeld. Of je kwam pas achteraf achter dingen die ze vooraf hadden moeten melden. Zeer tevreden over Loubna die de gehele behandeling heeft gedaan. Het ziet er prachtig en professioneel uit.
Ik ben bij larimar geweest voor een huidanalyse en behandeling. Loubna heeft mijn huid geanalyseerd met de Observ 520x. Hierna kreeg in een bijpassende peeling van Mesoestetic. Super vriendelijk personeel en top salon als je wilt werken op huidverbetering!
Super fijn en professioneel ontvangst en behandeling, absoluut een aanrader
Loubna, de eigenaar van larimar, is echt top. Ze luistert echt naar je problem en neemt de tijd voor je om het op te lossen. Ik loop al jaren rond met huidproblemen/acne huid en tot ik bij larimar liep hielp niks. Nu een huid zonder ontstekingen en gaan we werken aan de littekens. Top van een meid en wat een mooie kliniek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid