facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lariks

Lariks

Info

Lariks welzijn en zorg is er voor alle inwoners van Leusden. Of u nu oud of jong bent, zelf hulp nodig heeft of juist anderen wilt helpen.

Geschiedenis

Per 1 april 2015 gaan Larikslaan2 en Welzijn Leusden samen verder onder de naam Larikslaan2.
Deze krachtenbundeling is een logisch antwoord op de veranderingen in onze samenleving. Want willen we langer zelfstandig thuis kunnen wonen en meer zelf kunnen regelen dan is het belangrijk dat we elkaar helpen, dat op tijd wordt gesignaleerd of mensen ondersteuning of begeleiding nodig hebben en dat iedereen weet waar je terecht kunt met vragen of zorgen. Dit alles vraagt om laagdrempelige gebundelde expertise. Ofwel één organisatie waar je welkom bent met je vragen, maar ook met ideeën om anderen te helpen.

Larikslaan2 en Welzijn Leusden werken in het hart van de samenleving en beschikken samen over een enorme hoeveelheid kennis en ervaring en over een groot netwerk. Zo zijn we in staat optimaal in te spelen op vragen, ideeën of problemen van inwoners op het gebied van zorg, welzijn, wonen en opgroeien. Of het nu gaat om het faciliteren van burgerinitiatieven, om ondersteuning van mantelzorgers, om advies over de opvoeding of om praktische zaken zoals hulp bij het huishouden of vervoer. Maar ook als het gaat om meer complexe problemen beschikken we dankzij het Sociaal Team onder andere over expertise op het gebied van jeugd- en opvoedhulp, geriatrie, geestelijke gezondheidszorg en huiselijk geweld. Vraagt een situatie om specialistische ondersteuning dan doen we een beroep op een van de gespecialiseerde organisaties uit ons netwerk.
De vaste contactpersoon blijft echter een medewerker van Larikslaan2. Zo geven we samen optimaal invulling aan het uitgangspunt: één contactpersoon en één plan voor één huishouden of gezin.



"Lariks is de toegang tot zorg en welzijn voor alle inwoners van de gemeente Leusden. Lariks geeft in opdracht van de gemeente Leusden uitvoering aan de Wmo, Jeugdwet en het welzijnswerk. Vragen of zorgen over u zelf, een gezinslid of naaste? ? U bent van harte welkom!"
Adres: 't Erf 1, 3831 NA Leusden
Telefoonnummer: 033-3034444
Stad: Leusden
Route: 't Erf 1
Postcode: 3831 NA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Vrijwilligerswerk Leusden, Sociale kaart Leusden, Rondkomen in Leusden, Weerbaarheidstraining kind Leusden, Kinderactiviteiten Leusden, Regiotaxi Leusden aanvragen, Hulpmiddelen Leusden, PGB Leusden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LOPV LOPV 156 meter Landelijke Organisatie van Politievrijwilligers
CorDeo scholengroep CorDeo scholengroep 950 meter Goede scholengroep met goede zorg voor de kinderen
Scholen in de Kunst Leusden Scholen in de Kunst Leusden 964 meter Scholen in de Kunst Leusden
Stichting Present Stichting Present 968 meter Present wil bruggen slaan tussen mensen, zodat ze elkaar kunnen helpen. Onze droom? E...
Lexima Lexima 1 km Let op : u wordt gemanipuleerd doordat ge-update versies alleen tegen hoge kosten kun...
Boa Acp Boa Acp 1 km Betrokken ,ondersteuning en goed advies. Heb je een probleem of vraag. Zeker contact...
Woningstichting Leusden Woningstichting Leusden 1 km Slecht, verschrikkelijk slecht. Al maanden lang problemen met warmtepomp gehad. Ik wo...
Praktijk Ki-Ara Praktijk Ki-Ara 1 km Reikimaster en Medium
RondOm Podotherapeuten RondOm Podotherapeuten 1 km Podotherapeuten RondOm Bel voor een afspraak 088-1180500
MAN Truck & Bus Nederland MAN Truck & Bus Nederland 1 km MAN Truck & Bus b.v. is de Nederlandse importeur van MAN bedrijfswagens en bussen.
AFAS Software AFAS Software 2 km Mooi gebouw, kantoor, buitenruimte, een theater en een eigen heliplatform.
Spring Professional Spring Professional 2 km Wie ben jij? Als mens, als organisatie? Met die vraag beginnen we. Vanuit de overtuig...
Vereniging van Nederlandse Visspecialisten Vereniging van Nederlandse Visspecialisten 2 km De Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) is de enige landelijke brancheorg...
Recensies
Onprofessioneel. gericht op protocol verhalen, maar houden zelf er niet aan toe. Indien iets hun niet passen worden de procotollen voor gehoud, indien iets hun wel passen is daar geen spraken van protocol wat niet gevolgd worden. Worden niet notulen bij zoals dit horen, informatie opgevraagd worden niet doorgeven. Reacties terug koppeling is slecht. Meldingen zoals kindermishandeling worden slecht opgepakt. Gaat makkelijk ander organisatie verantwoordelijk houden voor melding oppak indien hunzelf dit niet goed oppakken.
ze hebben veel mooie praatjes maar als het er op aan komt zijn ze ineens nergens meer te bekennen !!! kortom waardeloos je hebt totaal niks aan ze .
Reactief, onprofessioneel en gericht op protocollen en processen. Waar de mens en in dit geval het kind centraal zou moeten staan.
Waardeloze organisatie. Onprofessioneel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid