facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Larense Boekhandel

Larense Boekhandel

Info

Literaire Boekhandel tussen het Singer en het Bonte Paard. Voor wie van boeken en klassieke muziek houdt.



"LeesbrillenUw leesbril weer kwijt? Geen probleem!Laat u door dit gemis niet weerhouden om bij de Larense Boekhandel langs te gaan. Bij ons vindt u namelijk naast een grote verscheidenheid aan boeken tevens een ruim opgezette collectie leesbrillen die nét even anders zijn.We hebben zowel heren- als damesmodellen variërend in de sterktes +1.00 tot +3.00.De prijs varieert van € 9,95 voor een gewone leesbril tot € 10,95 voor een zonneleesbril."
Adres: Naarderstraat 9, 1251 AW Laren, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 035 5382312
Stad: Laren
Route: Naarderstraat 9
Postcode: 1251 AW


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Boekhandel Hilversum, Boekhandel Los
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tom Kabinet Tom Kabinet 588 meter Bij Tom Kabinet koop je alle e-books voor € 2 + Credits. Find out more: www.tomkabine...
Recensies
Uitstekende en zeer gezellige boekhandel en de aldaar werkende dames hebben goede verstand van zaken. Ze lezen zelf ook nieuw uitgekomen boeken en geven dan hun mening hierover.
Geweldig assortiment en vriendelijke en deskundige medewerkers. Staat ook vermeld/speelt een rol in het boek "het bestek van de naarder straat"
Een grote mooi ingerichte winkel met zeer uitgebreid assortiment. Boeken, tijdschriften en luisterboeken voor alle leeftijden. Veelzijdige collectie wenskaarten en kleine cadeautjes. Er is een speciale verkoopdesk met zonne- brillen. En er heerst een gezellige sfeer mede door het vriendelijke, behulpzame personeel.
Ze hadden wat ik vroeg meteen op voorraad en wisten dit ook uit hun hoofd. Ze hebben een grote collectie Engelstalige boeken. Vriendelijke, slimme en creatieve dames, en ze doen toch bescheiden.
Altijd een goede selectie van boeken. En vooral vriendelijke en deskundige medewerkers.
Altijd bereid een onmogelijk boek voor je te proberen te bemachtigen. Deskundig advies, breed assortiment en ontzettend aardige medewerkers!
Ze hebben ook een bescheiden maar zeer gebalanceerd assortiment aan kantoorbenodigdheden en de mooiste selectie wenskaarten van midden-Nederland.
Mooie fijne boekenwinkel met een uitgebreid assortiment. Als de toch in Laren bent, de moeite waard om langs te gaan.
Altijd fijn om hun persoonlijke en handgeschreven suggesties bij de boeken te zien, dat vind ik toch weer leuker dan via bol...
Gewoon open tijdens de lockdown, aangepast weliswaar maar dat kan toch niet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid