facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LaptopParts4Less

Info

Stel je eigen laptop online samen via www.laptopparts4less.frl en hij wordt voor jou op maat gebouwd!

Adres: Trekweg 8, 9104 AB Damwoude
Telefoonnummer: 0630089984
Stad: Damwoude
Route: Trekweg 8
Postcode: 9104 AB


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Laptopparts4less review
Recensies
Top service, voor topprijzen! In het begin was ik best sceptisch, gezien de aanzienlijk goedkopere prijzen dan de concurrentie. Alles is verlopen zoals het moet, ben nu in het bezit van een top laptop voor een top prijs!
8 maanden geleden heb ik een clevo met 1070max-q aangeschaft, wat een top product!! Het verzenden was ook verbazingwekkend snel! Sta nu op het punt de volgende te bestellen, hopelijk kan ik hetzelfde hierover schrijven.
Aanrader, laptop bottom cover besteld en kon mij de juiste leveren top!!!
Goede en snelle service, ook bij vragen over de configuratie. Product was binnen de aangegeven 2-5 werkdagen bezorgd. De website was overzichtelijk en reacties op e-mails waren er snel.
Overzichtelijke website, goede prijzen, kwalitatieve producten. Zou het 100% aanraden voor iedereen die een barebone laptop nodig die te configureren is naar wens.
Top service. Snel en goed geholpen. Ik heb het zelf opgehaald, ik was in de buurt. Goede site. Superfijn alles samen te stellen!
Uitstekende service, snel antwoord op vragen.
Elke keer nog prima geholpen.
Goed bedrijf, fijne service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid