facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Laptop Plus

Laptop Plus

Info

Leverancier van maatwerk laptops sinds 2003.
Persoonlijke laptops voor zakelijk gebruik, thuis gebruik, gaming, CAD toepassingen, school, studie en meer!

Geschiedenis

Laptop Plus is een landelijk leverancier van hardware met de focus op nieuw, configureerbaar, ex-demo en gebruikte laptops. Naast laptops leveren wij desktop computers, printers, software (ook digitaal) en accessoires.

Laptop Plus onderscheidt zich door haar regionale karakter en het breedste assortiment van de Benelux.

Adres: Industrieweg 3f, 8263AA Kampen
Telefoonnummer: 0383861050
Stad: Kampen
Route: Industrieweg 3f
Postcode: 8263AA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Onlangs met een kapot laptop scherm langs geweest en gevraagd of deze gerepareerd/vervangen kon worden.Als antwoord gekregen dat ze dit even moesten uitzoeken en dat er contact opgenomen zou worden als het gerepareerd kon worden. Na een dikke week zelf maar contact opgenomen en na 3 pogingen iemand aan de lijn gekregen. En ja het kon gerepareerd worden.Dus het scherm werd besteld.Weer een poos niks gehoord, Dus zelf weer contact opgenomen of het scherm al binnen was? Antwoord uhhhh het kan elk moment binnen komen u hoort zsm. Ik heb het opgegeven want tot op de dag van vandaag niks meer vernomen van laptop plus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid