facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lapré Reclame

Lapré Reclame

Info

Lapré Reclame, een signbedrijf anno nu! Gedreven door enthousiasme en liefde voor het vak maken we ook jouw onderneming goed zichtbaar!

No-nonsense aanpak én frisse kijk op reclame is wat je kunt verwachten.

Geschiedenis

Bij Lapré Reclame zorgen wij er voor dat uw onderneming opvalt, dat u meer omzet haalt en u uw doelgroep bereikt.

Dat doen wij door met passie & perfectie het ontwerp, productie en montage te verzorgen van o.a. autobelettering, gevelreclame, lichtreclame, privacyfolies, carwrapping & fleetmarking en interieursigning.

Wij nemen de uitdaging graag aan!



"Lapré Reclame is een signbedrijf bestaande uit een enthousiast team die gek is op uitdagingen. Door een no-nonsense aanpak en de juiste manier van aanpakken maken we de mooiste dingen. Van autobelettering tot complete gevelreclames en lichtreclame.Daarnaast ook gespecialiseerd in interieurprojecten van textielframes tot naadloos behang en renovatie folies.Van concept tot realisatie, bij Lapré Reclame zit je goed. Wij maken mooie dingen!"
Adres: Hengelder 24a, 6902 PA Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0316847129
Stad: Zevenaar
Route: Hengelder 24a
Postcode: 6902 PA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
I'm Storm - internet, media & reclame I'm Storm - internet, media & reclame 2 km Al een aantal jaren klant bij Storm. Voor mijn nieuwe bedrijf Reijck Incasso heeft St...
Recensies
Mooi bedrijf,hebben voor de scootmobiel van mijn vrouw 2 leuke stikkers gemaakt fantastisch Heel vriendelijk allemaal
Vriendelijk personeel en mooie reclame op mijn werkbus.
Wij hebben onderhand al meerdere dingen door Lapré reclame laten doen, het bestikkeren van verschillende dingen. bus / kantoor / apparatuur. Kunnen niet anders zeggen dan, Top qualiteit en service! Echt een aanrader.
Nick heeft ruim 5 jaar geleden voor ons voor het eerst bestickert. Sinds dien maakt hij alles voor ons op dat gebied. Vanaf het begin af aan helemaal goed! Aanrader!
Mooi bedrijf ,goede service en een eigenaar met passie voor zn vak Chappeau
Altijd snel en professioneel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid