facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lansigt accountants en belastingadviseurs B.V.

Info

Hoe ver wil je komen?

Geschiedenis

Bij Lansigt zien we de dingen anders. Wij zien de ondernemer. De uitdagingen. De risico’s én de ruimte. Wij willen ondernemers aanzetten hun uitdaging te realiseren. Op een verantwoorde manier. Met de kennis van nu, maar nieuwsgierig naar morgen. De blik gericht op die ene stip aan de horizon en niet bang om ongebaande paden te verkennen.

Als accountantskantoor willen we, samen met onze klanten, de middelmaat ontstijgen en het traditionele denken doorbreken. Ondernemers grenzen laten verleggen en het beste uit zichzelf laten halen. De cruciale vraag die hem zal uitdagen zijn toekomstbeeld scherp te krijgen is dan ook: hoe ver wil je komen?

Wij zijn gespecialiseerd in het MKB en expert in diverse uiteenlopende branches. Met drie vestigingen (Alphen aan den Rijn, Gouda, Ridderkerk) en een team van 130 ondernemende professionals helpen we onze ondernemers graag vooruit.



"Wij zijn een accountantskantoor dat het traditionele denken wil doorbreken. Waarom alleen achterom kijken, als de toekomst voor je ligt? Wat zijn cijfers zonder interpretatie? Wij willen samen met u ondernemen. Scherpzinnig en toekomstgericht adviseren. Maar ook stimuleren en inspireren."
Adres: Herenweg 113, 2402 ND Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: +31172750150
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: Herenweg 113
Postcode: 2402 ND


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: LAHRS inloggen, Lansigt inloggen, Lansigt vacatures, Werken bij accountantskantoor, Lansigt nmbrs nl, Lansigt Academy, Lansigt contact, Lansigt opgericht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sava Advice Sava Advice 2 km Vertaald door Google Ik raad het van harte aan! Origineel Polecam serdecznie !
Carrière bij Grant Thornton NL Carrière bij Grant Thornton NL 4 km Alles over een carrière bij Grant Thornton, Accountancy • Belastingen • Advies • Groe...
Recensies
Jammer dat, zeker in deze tijd van energiecrisis, het gebouw van Lansigt Accountants de hele nacht aan alle kanten aan de buitenkant verlicht wordt. Onnodig, zo mooi is het gebouw niet en de kosten van deze verlichting zouden beter kunnen gaan naar bijvoorbeeld de voedselbank.
Kantoor voor accountancy en belastingadvies. Prettige sfeer en uitstekende medewerkers. Van frontoffice tot individuele benadering door de experts.
Inloggen is verschrikkelijk op LAHRS. Er is elke keer weer moeite en hoofdpijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid