facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landwinkel Luemes

Landwinkel Luemes
Adres: Het Goor 59, 7071 PC Ulft, Nederland
Telefoonnummer: 0315 631 536
Staat: Gelderland
District: Oude IJsselstreek
Stad: Ulft
Route: Het Goor
Huisnummer: 59
Postcode: 7071 PC


Openingstijden

maandag: 09:30–18:00
dinsdag: 09:30–18:00
woensdag: 09:30–18:00
donderdag: 09:30–18:00
vrijdag: 09:30–18:00
zaterdag: 09:30–16:30
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praxis Bouwmarkt Ulft Praxis Bouwmarkt Ulft 289 meter Bouwmarkt met goed sortiment aan klus producten. Tevens advies in te winnen. Hout kan...
Recensies
Prachtige winkel. De diversiteit aan lokale producten is geweldig, van biologisch vlees en groenten ook in de diepvries tot een aparte ruimte vol vers fruit en groenten en een koeling met heerlijke kazen. Maar ook lokale bieren, kruidenlikleuren, wijnen en sappen. Te veel om op te noemen. Recentelijk hebben ze ook planten aan hun assortiment toegevoegd en wat ik zag, zag er veelbelovend uit. Het personeel was zeer behulpzaam, vriendelijk en kundig. Ik ga zeker terug.
Hele mooie en grote landwinkel. Je weet niet waar je moet kijken, zoveel lekkers, gezonds en leuks! Ik ben er een paar keer geweest. In de zomer en herfst periode lopen er kipjes rond en is er ook veel aanbod van planten en pompoenen e.d.nAlle goede bio merken zijn vertegenwoordigd. En heel veel kwaliteits producten uit de achterhoek. Prachtig uitgestalde winkel. Ook het landwinkel merk met goede prijzen en mooie spullen is iets om zeker eens een kijkje te nemen. Ik ben fan!
Fantastische winkel bij een boerderij, leuk en knus met allerlei plaatselijke voedingsmiddelen. Je kunt er van boter, kaas tot eieren krijgen maar ook allerlei achterhoekse kado's om weg te geven. Gewoon even binnen lopen.
Mooie winkel met groot aanbod van verse producten. Wij komen hier graag voor een ijsje in de zomer en voor cadeautjes.
Ruim aanbod, voor elk wat wils. Prettige winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid