facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landwinkel De Verse Kers

Landwinkel De Verse Kers
Adres: Bleeksestraat 2, 7031 EL Wehl, Nederland
Telefoonnummer: 06 50417071
Staat: Gelderland
District: Doetinchem
Stad: Wehl
Route: Bleeksestraat
Huisnummer: 2
Postcode: 7031 EL


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 09:00–17:30
woensdag: 09:00–17:30
donderdag: 09:00–17:30
vrijdag: 09:00–17:30
zaterdag: 09:00–16:00
zondag: Gesloten

Recensies
Hele mooie winkel, en zeer vriendelijk personeel. Ik heb een paar jaar streng plantaardig gegeten, totdat ik van mijn acupuncturist te horen kreeg om soms toch wel een stukje goed vlees te eten. Na zoeken in de buurt kwam ik op deze landwinkel terecht. Je mag overal op het erf kijken bij de dieren. De varkens hebben alle ruimte, de koeien staan in een natuurgebied en ze hebben schattige ezels en paarden en mooie schapen. Nog gekletst met de eigenaresse en ze liet mij nog een mooie wandelroute zien die je kan lopen. Bij de landwinkel zit ook een leuk restaurantje waar je terecht kan voor een drankje met wat lekkers.
Wat een prachtige winkel met even zo mooie producten! Ziet er keurig uit en vriendelijke bediening! Ook voor een kopje koffie/thee met zelfgebakken lekkers en lunch kun je er heel goed terecht! Aanrader!
Leuken winkel met streekproducten. En zeer lekkere koffie en appelgebak in de koffieschuur er naast.
De boerenthee is een echte aanrader. Heerlijke hapjes, hartig en zoet geserveerd met prachtig Bunzlau servies.nWe hebben genoten.
Geweldige boerderij winkel met alles wat je qua eten maar kunt wensen. Ook gezellig ingericht. Leuk dat je bij de varkens op het erf kan kijken. Kan niet wachtten tot de koffieschuur weer geopend is
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid