facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landsman Uitvaartzorg

Info

Ik ben niet alleen vormgever van een herinnering, maar ook getuige bij belangrijke momenten in een mensenleven.

Geschiedenis

Het kantoor annex spreekruimte, aan de rand van het winkelgebied in IJsselstein, valt op door de ingetogen uitstraling. Deze plek heeft veel symboliek, gelegen aan een kruispunt waar het uitgaansleven zich samenvoegt met het winkelend publiek, op een steenworp afstand van het oude stadhuis waar huwelijken worden gesloten.
De spreekruimte in het souterrain grenst aan het water in de gracht van de Havenstraat.
Water, de bron van het leven symboliseert alles wat stroomt: emoties die door ons stromen, onze diepste gevoelens, ons onderbewustzijn, onze verbeelding, onze communicatie, onze intuïtie en onze liefde voor onze naasten.

Een mooiere plek kan ik mij niet wensen.



"Het laatste decor waarin wij te zien zijn is die van de uitvaart. Hoe het verloop daarvan is mag ik mede vorm geven. Het uitgangspunt daarbij wordt gevormd door ‘het verhaal’ van iemands leven. Een uitvaart kan ‘groot’ of ‘klein’ zijn, veel of weinig belangstellenden op de been brengen. Het zijn de details die het verschil maken. De persoonlijke accenten in woorden, in decorum en in materialen maken de genegenheid en liefde die de nabestaanden hebben voor hun dierbare bijna tastbaar bij het laatste afscheid.In het leven zijn het de mensen om je heen die er toe doen. Als daar iemand uit wegvalt wil je hem of haar een gedenkwaardig afscheid geven. Ik ben daarbij zowel toeschouwer, regisseur als vormgever."
Adres: Weidstraat 17, 3401 DL IJsselstein
Telefoonnummer: 0639376800
Stad: IJsselstein
Route: Weidstraat 17
Postcode: 3401 DL



op zoek naar gerelateerd: Opbaren IJsselstein, Condoleance IJsselstein
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenuitvaartcentrum IJsselstein Dierenuitvaartcentrum IJsselstein 1 km Geweldig zoals de medewerksters hier begaan zijn met de dood van ons hondje chiko. He...
Recensies
Een hele mooie uitvaart verzorgd door de heer Landsman. Precies naar de wens van onze vader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid