facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landschapstriënnale

Landschapstriënnale

Info

De voorbereidingen zijn in volle gang voor de #Landschapstriënnale 2020. Dan strijken we neer in #Brabant, i.s.m. Het Groene Woud.

Geschiedenis

Hoe zien circulaire landbouw, energieneutrale dorpen, de mobiele, adaptieve en waterbewuste samenleving eruit? En welke inspanning mogen we van overheid, van maatschappelijke organisaties, van professionals, van burgers verwachten om ervoor te zorgen dat het opnieuw een mooi landschap wordt? Vinden onze kinderen het Nederlandse landschap straks ook nog mooi? Welke delen en eigenschappen van het oude landschap gaan we koesteren, waar gaan we het nieuwe landschap opbouwen?

Het motto van de Landschapstriënnale 2017 is:
“Het Volgende Landschap”.
Waar? PARK21, Haarlemmermeer
Wanneer? 1 - 30 september 2017

De landschapstriënnale is een driejaarlijkse manifestatie om het landschap te vieren, maar ook om bewustzijn van de waarde, betrokkenheid en samenwerking bij beheer en ontwikkeling te versterken, van het publiek én professionals. Een manifestatie waar actuele thema’s op de agenda worden gezet. De Landschapstriënnale is in 2008 ontstaan in Apeldoorn, vond in 2011 plaats bij radio Kootwijk en in 2014 in Park Lingezegen. In 2017 is PARK21 gastlocatie.

Adres: Van Gogh National Park, Noord, Noord-Brabant, Netherlands
Stad: Noord
Route: Van Gogh National Park


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid