facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landsail

Landsail

Info

De Landsail is een moderne band die betaalbare kwaliteit binnen handbereik brengt.

Geschiedenis

De Landsail is een moderne band die betaalbare kwaliteit binnen handbereik brengt. Bij de productie van de Landsail banden wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën en daarom rollen deze banden dan ook van de modernste fabricagelijnen. De rubbersamenstelling is een uitgebalanceerde mix van grondstoffen die in grote mate bepalend is voor de kwaliteit van het eindproduct. De beschikbare profielen variëren van eenvoudig maar doeltreffend tot ingenieus en doordacht en daardoor maximaal presterend.
De Landsail banden zijn verkrijgbaar in een breed gamma van types en maten. Zowel voor de middenklasser als voor de luxere en grotere SUV is er een band beschikbaar. Ook voor het zwaardere werk is er een krachtpatser te koop.

Adres: Distriboulevard 25, 4782 PV Moerdijk
Telefoonnummer: 0168-392000
Stad: Moerdijk
Route: Distriboulevard 25
Postcode: 4782 PV



op zoek naar gerelateerd: Inter-Sprint merken, Inter-Sprint omzet, Wilbert van Haperen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wax-Bros Wax-Bros 4 km Welkom bij WaxBros, WaxBros is het adres voor Professionele carcleaning en detailin...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid