facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landrestaurant De Hooiberg

Landrestaurant De Hooiberg
Adres: Prinsesseweg 8b, 7958 RT Koekange, Nederland
Telefoonnummer: 0522 451 771
Staat: Drenthe
District: De Wolden
Stad: Koekange
Route: Prinsesseweg
Huisnummer: 8b
Postcode: 7958 RT


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: Gesloten
donderdag: 12:00–22:00
vrijdag: 12:00–22:00
zaterdag: 12:00–22:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eetcafé De Brouwmeester Eetcafé De Brouwmeester 171 meter Leuke tent, heerlijke koffie en gebak, lekker dorps met vriendelijk personeel.
Eetcafé De Brouwmeester Eetcafé De Brouwmeester 174 meter Heerlijke lunch genoten, lekker buiten. Ook perfect wanneer je, zoals ik, van treinen...
Recensies
Heerlijk gegeten in het restaurant. Alles was vers en er waren zelfs heerlijke, vullende veganopties. Uniek in de streek! Je moet zeker de zelfgemaakte lekkernijen proberen appelkoek en chocolade merengue taartje. Hele vriendelijke bediening en fijne, knusse sfeer binnen. Het restaurant staat middenin het groen, na een prachtige lange oprijlaan, ruime parkeerplaats ervoor.
Wij hebben hier van een heerlijk diner genoten. Mooie kaart, met leuke vegan mogelijkheden, niet het alledaagse. De locatie is fraai gelegen en de inrichting is sfeervol. Van het uitgebreide dessert bleef nog wel wat over, maar uit de keuken verscheen een nostalgisch Verkadeblik, als alternatieve doggiebag. Heel lief!
Heerlijke bijzondere kop thee gedronken en overheerlijke zelfgemaakte gebak gegeten. Wij raden de cheese cake en appelkoek zeer aan!
Prachtig terras met restaurant, fijne service en heerlijk ambachtelijk gegeten: uitstekende prijs kwaliteit verhouding.
Geweldig bezoek aan blikken verzameling. Super leuk om met de 3 dames weer in contact te zijn geweest.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid