facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landhuis Kippenburg

Info

Landhuis Kippenburg is in zijn geheel te huur voor groepen. Zowel de buitenzijde als de indeling van het gebouw is nog grotendeels in ongewijzigde staat.

Geschiedenis

Voor meer foto's zie: https://www.facebook.com/kippenburg

De huidige groepsaccommodatie Kippenburg in Oudemirdum, Friesland is weer in oude luister hersteld. Weliswaar is het geen herberg meer, doch het heeft niet ingeboet aan gastvrijheid. Wie van de historische sfeer van de oude Kippenburg wil genieten, kan nu de gehele groepsaccommodatie per (mid)week/weekend huren.

Het in 19e eeuwse stijl ingerichte landhuis in Friesland biedt als groepsaccommodatie plaats aan maximaal 18 personen. Ook enige oude bedsteden fungeren nog als slaapplaats. Het huis beschikt verder over een conversatiezaal, een zitkamer, een ruime eetkeuken, toiletten en douches. De charme van de vroegere gelagkamer is zoveel mogelijk gehandhaafd; een extra kookgelegenheid is hieraan toegevoegd.

In de directe omgeving van groepsaccommodatie Kippenburg in Friesland zijn vele recreatie- mogelijkheden. Naast de bossen met fiets– en wandelpaden, zijn er de kliffen en stranden van het IJsselmeer. De hoofdplaats Balk grenst aan de bossen van Kippenburg en het Slotermeer. Derhalve is het een uitgelezen oord voor hen die van waterrecreatie houden, alsook voor hen die de voorkeur geven aan bossen. Tevens zijn er golf– en midgetgolfbanen, maneges en is er een ontspanningspark. Heel aardig is een huifkartocht door de bossen of een dagtocht met een traditioneel zeilschip op het sloter en hegermeer.

Vermeldenswaard is ook een feit dat groepsaccommodatie Kippenburg aan de route van de elfstedentocht ligt.

Samenvattend kan men stellen dat een verblijf in onze groepsaccommodatie in Friesland niet seizoensgebonden is; in deze prachtige omgeving heeft ieder jaargetijde zijn charme.

Adres: Kippenburg 5, 8567 HA Oudemirdum
Telefoonnummer: 0598422279
Stad: Oudemirdum
Route: Kippenburg 5
Postcode: 8567 HA



op zoek naar gerelateerd: Oudemirdum groepsaccommodatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Landhuis Kippenburg Landhuis Kippenburg 0 meter Wat een rust en sfeer !!! Mooie bossen en strunpaden. Statig Landhuis dat tevens ook ...
De Tuinfluiter De Tuinfluiter 882 meter Leuk vakantie park voor de mensen die rust zoeken. Ons huis was compleet met sauna e...
Vakantieverhuur Flapper Vakantieverhuur Flapper 889 meter Vakantieverhuur Flapper biedt twee luxe vakantiehuizen aan in Jalon (de Costa Blanca,...
Stern Stern 889 meter luxe bosvilla op 10 minuten lopen van het ijselmeer
Vakantiewoning Vlaamse Gaai Fonteinbos Vakantiewoning Vlaamse Gaai Fonteinbos 889 meter Sfeervolle vakantiewoning voor 6 personen met slaapkamer beneden.
VakantiehuisFriesland VakantiehuisFriesland 2 km Sfeervol en luxe vakantiehuis in de betoverende bossen van Gaasterland in Friesland.
Recensies
Wat een prachtig huis op een fantastische locatie! Het huis is in stijl ingericht: een gezellige keuken met vaatwasser, statige salon, slaapkamers 5 met hemelbed en/of bedstede, spelletjes kamer, twee kleine, nieuwe badkamers/toilet boven en beneden. Ruime tuin met uitzicht op Friese paarden. Een schuur om de fietsen neer te zetten. In de omgeving kan je heerlijk wandelen en fietsen. Heel bijzonder een weekeinde terug in de tijd met hedendaagse comfort. Het was ook keurig schoon.
Schitterend natuur gebied waar je doelloos kunt wandelen. Wel jammer dat er ook mountainbikers doorheen mogen crossen. Zonde van het gebied.
Wat een prachtig huis op een fantastische plek, midden in de bossen aan het water! Prachtig ingericht en netjes onderhouden!
Prima verblijf voor een weekend en alles netjes en internet aanwezig. Prachtige locatie en het weer zat mee.
Wat een rust en sfeer !!! Mooie bossen en strunpaden. Statig Landhuis dat tevens ook te huur is.Service: 1/5
Zeer mooie locatie, in stijl ingericht en netjes. Kortom een top bestemming.Kamers: 5/5
Mooi landgoed om te wandelen en mooi gebouw met de Friese haan en kip
Mooie omgeving
Prachtige plek, rust,mooie natuur ,authentiek landhuis
Kippenburg, een geweldig huis met een prachtige omgeving! Een aanrader voor een bijzondere ervaring!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid