facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landgoed Welderen

Landgoed Welderen

Info

Golfbaan Landgoed Welderen is gelegen in Elst (GLD) tussen Arnhem en Nijmegen. Middenin de Overbetuwe met zijn schitterende natuur ligt deze uitdagende, volwassen golfbaan.

Geschiedenis

De golfbaan is gelegen in het dorpje Elst in Gelderland, midden in het groene hart tussen Arnhem en Nijmegen en van alle kanten zeer goed bereikbaar.

De golfarchitect J. Eschauzier ontwierp deze uitdagende golfcourse, die dichtbij het vriendelijke riviertje de Linge is gelegen en beschikt over schilderachtige waterpartijen, die tactisch spel noodzakelijk maken.

Golfbaan Landgoed Welderen beschikt over de volgende banen en oefenfaciliteiten;

• 18 holes Championship Course (vanaf stap 3 van het golfpaspoort)
• 9 holes Par 3-4 oefenbaan (Na stap 1 van het golfpaspoort)
• 6 holes Pitch- en Puttbaan (recreatieniveau)
• Overdekte driving range, welke in de winter is verlicht
• Oefengreens, -bunkers en -holes

Adres: Grote Molenstraat 173, 6661 NH Elst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0481-376591
Stad: Elst
Route: Grote Molenstraat 173
Postcode: 6661 NH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:30
Dinsdag: 08:00 - 21:30
Woensdag: 08:00 - 21:30
Donderdag: 08:00 - 21:30
Vrijdag: 08:00 - 21:30
Zaterdag: 08:00 - 21:30
Zondag: 08:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Welderen lidmaatschap, Golfschool Welderen, Teesluiting Welderen, Camperplaats Landgoed Welderen, Golfclub Welderen inloggen, Welderen baanstatus, Greenfee Welderen, Golfbaan Welderen vacature
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lingezegenloop Lingezegenloop 907 meter De Lingezegenloop is een 4 x 5 km estafette in het jongste park van Arnhem en Elst, P...
Stichting Elst Events Stichting Elst Events 2 km Evenementenorganisatie o.a. Pasar Malam, muziekevenementen, markten.
Van Amerongen Training en buitensport Van Amerongen Training en buitensport 3 km Elk jaar met de schoolintroductie van onze derde klassen gaan we hier heen. Top gereg...
Kermis Overbetuwe Kermis Overbetuwe 3 km Evenementenlocatie
Winterfestijn Neder-Betuwe Winterfestijn Neder-Betuwe 3 km Wij hebben als team meegedaan aan curlen. Zeer gezellig. Verder kun je er gezellig ee...
De Hucht Herenboerderij De Hucht Herenboerderij 3 km Wij hebben 23 september 2022 onze bruiloft bij de Hucht mogen vieren. Wat een prachti...
Recensies
Afscheidsdiner met 3 dierbare collega's. Mooie locatie aan een golfbaan, open voor publiek. Attente bediening en een mooie kaart. Aanrader: de gebakken kalfslever die zie je niet veel op een kaart staan: heerlijk. Puntje van aandacht: het parkeerterrein is 's avonds niet verlicht en pikdonker. Tip: neem een klein lampje mee of gebruik je telefoon.
Ter attentie van het bestuur: Kwamen hier met 4 mannen op een heerlijke donderdagavond om 19:00 aan om balletje te slaan op de driving range. Normaal gesproken prachtig verlicht. Nu zonder ook maar enige communicatie de oefen faciliteiten pot dicht. Waarschijnlijk lag de caddie master weer te krikken met die beroeps alcoholiste van De Vereniging. Wordt dan maar weer een balletje slaan tegen de vrouw vanavond… gaat ook vervelen. Goed weekend.
Baan is ok, waardering een 7. Personeel en kaart in het clubhuis krijgen daarentegen een 9.
Voor mij een nieuwe baan, zoekende. De baan is fantastisch mooi qua park met veel natuur nog. Fazanten, eenden, ganzen, schapen houden je gezelschap. Je hoort de provinciale weg wel een beetje, maar niet doordringend. Fairways zijn heel breed en bij afslag ben je geen risico voor lopers op andere holes, dus goed ontworpen baan. Vanaf reservering telefonisch liep alles goed en met gastvrijheid. Horeca met goed menu, gezellige sfeer met jeugdspelers en volwassen leden, als greenfee speler wordt je welkom geheten. Leuk Z-golf gekeken in wachttijd. Dit is de baan die je in je eigen buurt wenst als je wil leren of wil genieten.
Fantastische golfbaan, uitstekend restaurant en prettige service. Camperplaats onder de kersenbomen. Moeilijk toegankelijk, geen service en ook geen mogelijkheid om je afval kwijt te raken. Wel elektriciteit voor 3 campers. Ligt aan een drukke weg!
Wat een ontzettend gastvrije en toegankelijke golfbaan/-club. Ben hier vorige week geweest voor de PAR3-route. Zelfs als gast werden we door meerdere mensen aangesproken en geholpen, toen overduidelijk was dat we voor het eerst op deze baan waren. En als kers op de taart kregen we nog wat tips, toen we onze chip aan het oefenen waren. Wij komen zeker terug!
Heerlijke golfbaan en super personeel. Ook het eten is er fantastisch voor elkaar.
We hadden voor de 2e kerstdag een brunch voor 4 personen gereserveerd, deze ging dus vanwege de corona-maatregelen niet door en moesten deze dus ophalen. De complete brunch was twee grote dozen, de bakjes waren keurig netjes ingepakt met een uitgebreide instructie hoe een aantal gerechten opgewarmd moesten worden. Tevens op elk gerecht - zo'n 25 stuks 4 pers. de naam van het gerecht. En de kwaliteit? Heerlijk!! Het was voor ons een echte gok bij dit restaurant te bestellen en we waren er ook nooit geweest. Onze gasten waren ook blij verrast met deze enorm gd oeverzorgde brunch. Klasse!!
Een prachtige aangelegde Landgoed. Zonder golf al de moeite waard.
Hele mooie golfbaan. Eerste 9 gelopen aan de overkant van de weg. Dus nog een keer terugkomen om de rest te spelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid