facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landgoed Voorlinden

Adres: Buurtweg 90, 2244 AG Wassenaar
Telefoonnummer: +31705119242
Stad: Wassenaar
Route: Buurtweg 90
Postcode: 2244 AG



op zoek naar gerelateerd: Voorlinden restaurant, Museum Voorlinden tuin, Museum Voorlinden gratis, Museum Voorlinden zwembad, Museum Voorlinden tentoonstelling, Voorlinden trouwen, Penone Voorlinden, Buurtweg 90, Wassenaar
Recensies
Het museum helaas niet ingeweest, maar het landgoed is zo fijn en mooi om te wandelen!
Prachtig museum in een prachtige omgeving. Het heeft intrigerende kunstwerken, van heel klein en detailrijk tot gigantisch en imponerend. De ‘duik in het zwembad’ is ook een ervaring op zich, echt geniaal! Zeker een bezoek waard!
Geweldig museum, gelegen tussen de duinen en midden in een prachtige tuin. Absoluut de moeite waard om eens te bezoeken.
Leuk museum, alleen jammer dat je niet met de museumjaarkaart naar binnen kan
Absoluut een aanrader! Een echte “ohhh” en “ahhh” collectie kunst, die jong en oud zal aanspreken. Magnifiek natuurlijk licht, zeer ruim opgezet, dus ook Corona-proof. Last but not least, gelegen in een geweldig mooi stuk natuur!
Mooi en beetje chique museum. Vooral hyperrealisme is erg aansprekend.
Heel ruim opgezet museum met moderne installaties die goed tot hun recht komen. Zeker een bezoek waard
Erg gaaf, zelfs als je niet van moderne kunst houdt, zoals ik.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid