facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landgoed Tenaxx

Landgoed Tenaxx

Info

Landgoed Tenaxx is een prachtig landgoed met een unieke bomenverzameling, een survivalrun door modder en water en dinopark met levensgrote dino's!

Geschiedenis

Landgoed Tenaxx is een prachtig landgoed met een unieke bomenverzameling, een survivalrun door modder en water en dinopark met levensgrote dino's!



"Dinopark Landgoed Tenaxx is een prachtig bosrijk landgoed van 35 ha. In het bos vind je levensgrote dinosaurussen die brullen als je ze nadert. In museum 'Het Dinosaurium' zijn dinoskeletten, -schedels en fossielen te zien. Ook kun je interactieve spellen spelen, dinofilmpjes bekijken en dino-holografen laten draaien. Er is een zwem- en bootjesvijver met speelstrandje, een unieke bomenverzameling arboretum met bijzondere treurbomen, een 3D-boogschietparcours ook geschikt voor kinderen, een survivalparcours, diverse speelplekken, een treintje waarin je over het landgoed kunt rijden, een nostalgische rupsbaan 'dinoride', springkussens en horeca. Ook zijn er dagelijks wisselende workshops. Bij de entreeprijs is 1 snackmenu inbegrepen."
Adres: Borgesiusweg 1, 9698XS Wedde
Telefoonnummer: 06-15160870
Stad: Wedde
Route: Borgesiusweg 1
Postcode: 9698XS


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: eigenaar landgoed tenaxx, tenaxx ervaringen, landgoed tenaxx kinderfeestje, landgoed tenaxx entree, landgoed tenaxx openingstijden, dinopark zwolle, landgoed tenaxx review, borgesiusweg 1 wedde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Een leuke dino park op het landgoed Tenaxx. Leuke uiterlijk met Dino. Een museum over de dinos en het tijdperk. Bezigheden voor kids om te kunnen doen, verven, kaarsen maken. Een survival baan wat ze hebben. Een kermis attractie de rups. Een tentje waar je patat en snacks kan halen. Een circus waar wij weggelopen zijn : bij de uitgang nog wat souvenirs gehaald. Je kan je rond 3 a 4 uur vermaken.
Super mooie dag gehad. Wij 2 volwassenen en 2 kinderen, 6 en 7 zijn hier 30 april 2023 geweest. Toevallig was er ook Geo markt waardoor de entree extra goedkoop was. We dachten eerst dat je extra moest betalen voor de markt, maar dat was gewoon de entree prijs Mooi park. Ik denk dat je normaal wat meer kan genieten van hoe het park er uit ziet. Door de drukte verloor je de omgeving wat meer uit het oog. Verder had de indeling van het park naar mijn idee wat beter gekund. Voordat je bij het restaurant kon komen moest je eerst omlopen. Verder waren er consumptie bonnen. Na vraag of dat het een verplichting was, kon het personeel mij geen duidelijk antwoord geven. Het personeel was naar mijn idee niet opgewassen tegen deze drukte. Verder is het park een aanrader. Kinderen blij. Goede prijs kwaliteit verhouding. En de Geo markt was een leuke toevoeging
Mooi park met veel treurbomen. Soms zelfs wel een beetje sprookjes achtig. Volgens mij minder geschikt voor tieners maar meer voor kleine kinderen. En natuurlijk voor mensen zoals ik zelf van middelbare leeftijd. Die niet voor de dinosauriërs komen maar meer voor de natuur.
4 sterren, ik vond het vrij aan de prijs, 25 euro 1 volwassene met een peuter van 2. Voor wat het is, rondje bos met dino's. Er zit wel patat met snack bij in, maar wie zegt dat ik dat wil? het drinken is weer aan de prijs. Uiteindelijk is hier weinig van gegeten want er zat een ballenbak in de eet ruimte... Mooi aangelegd en goed onderhouden en schoon park. Loopafstanden waren ook goed te doen voor mijn jongen, nu heb ik nooit een buggy gehad en is hij wat gewend. Treintje vond hij erg leuk. Het informatieve deel gaat nog aan hem voorbij uiteraard maar hij vond het prachtig om te zien. Erg leuk dat er ook knutsel workshops voor kinderen werden aangeboden. Prima een dagdeel kunnen vermaken, we gaan vast nog een keer!
Gezellig park met veel groen. Veel te doen voor de kleintjes tot +- 12 jaar. Laag drempelig en toegankelijk voor een easy uitje.
Idee van het park is super leuk, onderhoud is wat achterstallig. Veel personeel liep ongemotiveerd rond kon weinig glimlach van af daarbij waren ze de taal slecht machtig. 60 minuten voor sluitingstijd ging een van de attracties nog een keer open. Moest zelf de hekjes bedienen om de kinderen in de karretjes te doen.Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
Organisatie is slecht voor elkaar, dit zou zo veel beter kunnen op elk gebiedonvangst, informatie, toilet, horeca, oude/kapotte dinos en speeltoestellen, algehele organisatie zoals het op tijd rijden van het treintje etc. etc. Ik hoop dat iemand zich geroepen voelt dit park nieuw leven in te blazen want het is zo leuk voor kinderen. Daarom toch 5 sterren want kinderen genieten hier absoluut! Hoogtepunt van 4 jarig zoontje was dat er een dino ei open ging... :
Mooi park, qua natuur. Voor jonge kinderen leuk, tot ongeveer 8 jaar. Dino's vonden de kinderen tegenvallen, vooral als je Zwolle kent. Ze bewegen niet of nauwelijks en het is een behoorlijk eind lopen om ze te zien. Park is niet echt rolstoelvriendelijk. We waren met een scootmobiel, maar dan kun je de dino's vergeten.
De boys hebben zich prima vermaakt. Het was een leerzame ochtend voor ze. Het park is schoon en het personeel is vriendelijk. Er zijn voldoende plekken om te zitten zowel binnen als buiten. De tocht door het Dino bos was leuk. Prima sfeer met muziek en verlichting. Best wel spannend voor de kinderen. Het treintje wat door het parkje gaat is leuk en het miniatuur parkje is overzichtelijk en geeft de stadshuizen van plekken in Friesland en Drenthe weer. Onze trots de olle grieze staat er ook. Voor de prijs kwaliteit heb je een prima dagdeel ingevuld voor de kids.
Afgelopen weekend bij "Slapen bij de Dino's" geweest. Het was super slecht weer, alleen maar regen. Veel annuleringen, buitenactiviteiten gingen niet door. Na overleg met de ranger en mijn zoon besloten naar huis te gaan. Daar een mail gestuurd naar Tennax met verzoek te verplaatsen. Kreeg een waardeloze mail terug dat annuleren en verplaatsen niet mogelijk was. Het was namelijk een daverend succes weekend geweest. Mijn zoon had zich er enorm op verheugd, wat een teleurstelling. Mij niet meer te zien hier, komt er nooit weer, wat een zooitje daar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid