facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landgoed 't Hart Zorg

Landgoed 't Hart Zorg

Info

Landgoed 't Hart Zorg is een kleinschalige zorg villa voor ouderen met een vorm van dementie. Onze villa staat op een landgoed met een parkachtige tuin van ruim 20.000 m2. Dit zorgt voor een oase van rust voor onze bewoners.



"Landgoed ‘t hart is een kleinschalige veilige omgeving voor ouderen mensen met een vorm van dementie. Er wordt een herkenbare omgeving gecreëerd, zodat de bewoners zich snel thuis voelen. Iedere bewoner of echtpaar heeft een eigen kamer om zich rustig terug te trekken. Het creëren van een ‘thuis’ staat voorop.Landgoed ’t Hart onderscheidt zich van andere organisaties in de ouderenzorg door het leveren van hoogstaande kwaliteit op het gebied van wonen, service en zorg. In een kleine woonvorm kan de zorg op de cliënt worden afgestemd. Wij willen er juist voor zorgen dat iedereen zichzelf kan zijn. Wil de bewoner lekker uitslapen, dan komen we later even terug."
Adres: Hartweg 25, 1731LT Winkel (Noord-Holland)
Telefoonnummer: +31613245888
Stad: Winkel
Route: Hartweg 25
Postcode: 1731LT



op zoek naar gerelateerd: kleinschalig wonen dementie noord-holland, Hartweg 25, Winkel, Vacature Terphoeve, Kleinschalig wonen Noord-Holland, Polder Résidence
Recensies
Kleinschalig wonen op een groot Landgoed 'tHartzorg! Daar is het goed vertoeven! De zorg wordt op maat gegeven en laten de bewoners hun eigen regie houden. De kamers zijn prachtig ingericht met eigen douche en toilet. Beneden is de boerderij verdeeld over 2 woonkamers met ieder een eigen keuken. En ook in de tuin is het heerlijk zitten met verschillende bankjes en terrasjes. Kortom een heerlijke plek om te wonen!
Een prachtige plek. Mooie omgeving en persoonlijke professionele zorg. Dat gun je je ouders toch ook?
Zorg met aandacht voor de cliënten door o.a. een praatje met ze te maken.
Mooie plek met goede zorg!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid