facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landgoed Singraven

Landgoed Singraven

Info

Landgoed Singraven prachtig gelegen aan de Dinkel. Rondleidingen Huis Singraven, park en arboretum en huwelijksceremonies in de prachtige trouwzaal.

Geschiedenis

Landgoed Singraven is schitterend gelegen langs de Dinkel dicht bij het dorp Denekamp. Op het landgoed staan vele bijzondere monumentale gebouwen, waaronder het statige Huis Singraven, het achterliggende Koetshuis en de eeuwenoude watermolen met drie raderen. Singraven biedt een veelzijdig landschap met bossen, lanen, akkers, weilanden, moerassen, en de steeds aanwezige Dinkel. Het landgoed heeft hierdoor verrassend veel te bieden: boeiende cultuurhistorie, rustgevende en interessante natuur, actieve recreatiemogelijkheden zoals fiets- of wandeltochten en nog veel meer.

Adres: Molendijk 37, 7591PT Denekamp
Telefoonnummer: 310541351906
ln.nevargnis@redreeheb
Stad: Denekamp
Route: Molendijk 37
Postcode: 7591PT



op zoek naar gerelateerd: landgoed singraven wandelen, landgoedwinkel singraven, landgoed singraven openingstijden, koetshuis singraven, landgoed singraven restaurant, singraven almelo, singraven activiteiten, watermolen singraven openingstijden
Recensies
Een mooi landgoed met een schitterend landhuis. Het huis is te bezichtigen d.m.v. een rondleiding. Kaarten hiervoor kan je alleen bij het huis kopen. Tijdens de rondleiding krijg je een mooi beeld hoe hier ze hier vroeger leefden. Na de rondleiding kan je rondlopen door de tuinen, zit bij de prijs inbegrepen. Naast het huis ligt ook een goed onderhouden moestuin. En heb je nog niet genoeg gelopen, het landgoed is enorm uitgestrekt, dus keuze genoeg!
Wij hebben de speurtocht van het arboretum gedaan. Erg leuk gemaakt en zeker goed te doen met kinderen. Kosten, 2.50 per persoon. Bij de kassa stond een hele aardige mevrouw die ook leuk met de kinderen omging. Wat een prachtige tuin heeft het Singraven toch! Heel mooi aangelegd en zeer goed onderhouden! Voor volwassen kregen we ook de route mee, deze gaf nog wat meer achtergrond informatie. Interessant!
Mooi landgoed in Twente bij het plaatsje Beuningen. Mooi bos waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. Er zijn verschillende horecagelegenheden waar je even kunt pauzeren. Door het landgoed loopt het riviertje de Dinkel. In het landgoed staat een schitterende watermolen. Tevens is er een arboretum. Jammer genoeg moet je voor de toegang betalen. Wel een bezoek waard.
Park en moestuin zijn prachtig om een wandeling te maken! Entree 2 euro.Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Prachtig landgoed met dichtbij een oude watermolen en een leuk restaurant waar het goed toeven is !
Mooi gebied, veel was gebombardeerd tot rust gebied en niet meer?toegankelijk..zal vast zijn reden hebben.
Leuk om eens een wandeling te maken...Door de tuin ben je zo heen gehuppeld. Dan ff lekker op het terras buiten een bakkie doen, uitsmijtertje en die was echt lekker en goed belegd erbij.. dikke prima voor elkaar. Lekker Twense rust!!
Een prachtig landgoed. Wij zijn er geweest op de op de monumentendag toen was het landgoed open. Wat een rust.Bezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
Altijd mooi om bij de watermolen te kijken.
Prachtige kasteeltuin en een heel mooi aangelegd Arboretum.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid