facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landgoed Nieuwhuis

Landgoed Nieuwhuis

Info

Landgoed Nieuwhuis: luxe groepsaccommodatie met 18 slaapplaatsen, wellness, zwembad en 7 hectare buitenruimte. Ideaal voor een weekendje weg met groepen.

Geschiedenis

Midden in de natuur tussen Ootmarsum en Denekamp ligt Landgoed Nieuwhuis. De jongensdroom van Eddy Nieuwhuis: wonen en werken op zijn eigen landgoed. Onlangs werd deze jongensdroom werkelijkheid en het leuke is: u mag hiervan meegenieten. Een uitgestrekt landgoed en een prachtig gerenoveerde boerderij bieden u en uw vrienden en familie het ultieme comfort. Het landgoed ligt gunstig gelegen ten opzichte van de vele bezienswaardigheden die Twente biedt. U kunt bijvoorbeeld het landelijk bekende stadje Ootmarsum bezoeken. Wilt u iets van de prachtige Twentse natuur zien? Dan kunt u naar het Lutterzand, kasteel ’t Stift of naar het Springendal. Ook ligt het landgoed in de buurt van grotere steden als Oldenzaal, Hengelo en Enschede, waar u terecht kunt voor bijvoorbeeld een dag winkelen of een avondje uitgaan.

Adres: Zoekeweg 7, 7591 NZ Denekamp
Telefoonnummer: 06-53486797
Stad: Denekamp
Route: Zoekeweg 7
Postcode: 7591 NZ



op zoek naar gerelateerd: Landgoed accommodatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nieuwhuis Resort Nieuwhuis Resort 12 meter Wat een geweldige week op Landgoed Nieuwhuis! Met tropische temperaturen hebben we vo...
Leonard 88 Leonard 88 629 meter Ferienhaus for Rent
Recensies
Heel leuk en super locatie .
Alles is het net niet, je moet je eigen hout maar ergens vandaan toveren voor de hottub. Geen overdekte plek buiten om tr zitten tijdens de regen etc.
Onwijs goede service! Wij vonden het een onwijs mooie accommodatie, heerlijk zo aan het bos! Wij hebben de tijd van ons leven gehad!
Heerlijk weekend gehad! Aanrader!
Luxe maar niet te veel
Mooi huis, rustige omgeving maar 4 pitjes om voor 18 te koken? Beetje weinig, net als 1 vaatwasser.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid