facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landgoed Nienoord

Adres: Nienoord 20, 9351 bg Leek
Telefoonnummer: 0594 512 230
Stad: Leek
Route: Nienoord 20
Postcode: 9351 bg



op zoek naar gerelateerd: Nienoord adres, Nienoord welke leeftijd, Nienoord Leek restaurant, Kasteel Nienoord, Nienoord openingstijden, Wandelen Nienoord, Nienoord trein, Nienoord prijzen
Recensies
Landgoed Nienoord is een landgoed in Leek waar je heerlijk kunt recreëren. Je vindt hier een groot speelparadijs voor kinderen, een binnen- en buitenzwembad, stoomtreinen, een hertenkamp, midgetgolf, rijtuigmuseum, schelpengrotje en eromheen een heerlijk wandelgebied. In de zomer staat de rozentuin in bloei en kun je genieten van bloemen in alle kleuren. Ik was hier begin mei dus nog iets te vroeg om alles in volle glorie te kunnen bewonderen. Na het wandelen kun je bij het 19e eeuws landhuis 'Borg Nienoord' wat lekkers eten en drinken met goed weer lekker buiten met uitzicht op het water!. Een aanrader voor een gezellig dagje weg met of zonder kinderen Parkeren: De parkeerplaats is tegenover het VVV-gebouw Kosten: Parkeren is gratis Geschiktheid voor honden: Het park is zeer geschikt voor een wandeling met de hond. Ook is er een losloopgebied voor honden.
Fijne, niet te lange routes over goed begaanbare paden. Eigenlijk nooit heel druk, dus lekker ontspannen wandelen. Na tijd een lekker kopje koffie bij het restaurant. Parkeren: Bij de hoofdingang is een ruime parkeerplaats, maar als deze vol is, is verderop nog een parkeerplaats. Beide gratis.
We zochten een rustige plek om wat bij te praten bij een kopje koffie. Dat trof. Geen andere gasten. De dames van de receptie waren zeerzorgzaam voor ons, oude mannen van bijna 80.
Wij zijn naar het speelpark geweest. De kinderen, 9 en 3 jaar hebben zich hier prima vermaakt. Het park is overzichtelijk. Er zijn verscheidene speeltoestellen buiten denk aan:glijbanen, schommels. Er is een kleine indoorspeeltuin en een kinderboerderij. Er zijn voldoende schone wc's. Op de dag dat wij er waren was er ook een animatieteam. De kinderen hebben zich prima vermaakt. Er is ook een busje die je van en naar de parkeerplaats kan brengen.
Heel leuk en goed onderhouden park. Attracties voor de kleinsten en voor de wat grotere. Het is redelijk overzichtelijk. Je kunt met een klein treintje een rondje maken langs het park. Onze kinderen vonden de rijdende paardjes en tractors erg leuk.
Super mooie locatie waar meerdere dingen te beleven zijn. Waterpark, pretpark, midgetgolven iets gedateerd maar wel lekker nostalgisch en een mooi wandelgebied om te lopen. Prachtig landgoed waar je kan eten en drinken. Met een klein rijtuigen museumpje waar je in vijf minuten op zich doorheen bent, tenzij je de tour neemt en je laat vertellen over de geschiedenis van het landgoed en de rijtuigen.
Entree was 5 euro pp omdat het vakantie was. Alles was nat en drassig. Hier en daar gaten in de grond. Sommige toestellen zien er verweerd uit. Wc's waren vies en het drinken was daar duur. De koffie en de chocolade melk smaakte wel goed. Personeel is aardig. Je moest naast de entreeprijs wel voor sommige attracties betalen. Dat is iets wat ikzelf niet snap. Je betaald bijvoorbeeld 50 eurocent pp voor een ritje met een elektrische tractor. Voor mij geen volgende keer. Modeltreinen waren wel heel mooi.
Het is een leuk park, maar er is een ding wat ik niet begrijp, wat doet een kind van een jaar of 13 een trein te besturen vol met kinderen in de wagons? Vind dit nogal heel on verandwoord. Er zal maar wat gebeuren maar dat kind van 13 die de trein bestuurt weet niet wat hij moet doen in een noodgeval.
Mooi overzichtelijk park, met een mini spoorbaan voor de kleintjes die er niet uit te houden zijn , zo mooi vinden ze het.
Landgoed nieoord is een plek om te vertoeven in allerlei aspecten voor iedereen eigenlijk. Ik werk in het museum van nieoord dus mijn mooie plek om te wezen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid