facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landgoed Mariendaal

Adres: mariendaal 8, Oosterbeek
Telefoonnummer: 026-355 25 55
Stad: Oosterbeek
Route: mariendaal 8



op zoek naar gerelateerd: Klooster Mariëndaal, De Groene Bedstee wandeling, Mariëndaal Arnhem wandelroute, Mariëndaal 4, Oosterbeek, Zorgboerderij Mariëndaal, Hoeve Klein Mariëndaal, Mariëndal, Mariendaal Groesbeek
Recensies
Mooi park, leuk om een rondje in te lopen. Met sprengen, en hoogte verschillen. Niet heel groot maar voor een uurtje wandelen
Fantastisch heerlijk met de honden even het bos doorlopen. Gezond frisse lucht ontspanning. Geschiktheid voor honden: Honden loosloopgebied veel water en beekje waar de honden kunnen zwemmen of een bal ophalen.
Landgoed Mariëndaal is mijn favoriete bos van de omgeving, vanwege de oude bomen, de heuvels, maar vooral het water. In de herfst ga ik hier altijd heen om de vele paddenstoelen te bekijken. Ook zijn er veel honden die los mogen en met elkaar spelen. De enige nadelen voor mij zijn dat het niet heel groot is meestal ben ik 1-1,5 uur aan het wandelen maar je zou eventueel wel door kunnen lopen naar andere landgoederen, en dat er heuvels en moeilijk begaanbare paden veel kuilen, bladeren, heuvels en wortels en weinig verharde paden zijn voor mensen die slecht ter been zijn.
Mooie plek om te wandelen, romantische door de bedstee van beukenhaag is prachtig, je kan hier de bossen verkennen of aan de kant van Oosterbeek de weg oversteken de prachtig zonnebloem velden bewonderen.
Prachtig landgoed! Je kunt er heerlijk wandelen.
Mooie wandelroutes. Zeer geschikt voor een wandeling met de hond.
Gezellig wandelen met de hond waar zij kan los wandelen en en mooie omgeving
Prachtig landschap. Wel zeer druk bezocht in het weekend, dus minder geschikt voor een rustige wandeling. Vooral kinderen heel erg afwisselend, mede dankzij de natuurlijke tunnel!
Landgoed Mariëndaal was in een aflevering van het tv programma " Vroege Vogels " en het trok mij wel aan om daar eens een kijkje te nemen. En volgens mij had ik nog geluk ook, want hier liep de herfst op zijn einde. Er waren gelukkig nog genoeg beuken met geel en zelfs sommige met groene blaadjes. Wat een prachtig gebied is dit ! Het is een glooiend geheel en behalve de bijzondere beukenhaag tunnel is het meer is er in het bos nog veel meer beuken te zien. Vooral in de lente en in de herfst vind ik beukenbossen fantastisch om te zien. In het voorjaar het frisse groen en in het najaar een tapijt van bruine bladeren. En er staan sommige monumentale bomen bij het landgoed. Als je gaat wandelen met jonge kinderen moet je oppassen dat er ook mountainbikers door het bos racen. En dat mensen hun hond hier los mogen laten lopen. Ik kan het iedereen aanraden dit mooie bos te bezichtigen. Er groeien ook mooie paddenstoelen en zwammen. Ben gek op slijmzwammen. Er waren natuurlijk ook "Rodekool zwammen"want die hebben een symbiose met de beuken. Ik ben er 2 x geweest met een week tussenpozen, de 2e keer had het gevroren.
Mariëndaal Oosterbeek Ik heb mn ogen uitgekeken.... prachtige en rustige omgeving. Door al die kleine beekjes, hellingen en dalingen, en de diep warme herfstkleuren , lijkt het bijna als of je in de Ardennen bent! Nooit geweten dat zoveel moois zo dicht bij kan zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid